Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Σας καλούμε να στηρίξετε και με την παρέμβασή σας ως Ομοσπονδία τις θέσεις μας για την ισχύ της Κλαδικής ΣΣΕ.


Κατ’ αρχή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εκδήλωση αλληλεγγύης και στήριξης στον αγώνα που ξεκινήσαμε για την προάσπιση των συλλογικών μας κατακτήσεων και να σας δηλώσουμε ότι συμφωνούμε απόλυτα με την 2370/5-7-2102 επιστολή σας.

Επειδή όμως δεν υπάρχει πλέον καμιά αμφιβολία ότι για την ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ η Κλαδική ΣΣΕ  δεν ισχύει

Επειδή έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε πως η θέση της ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ, για την ισχύ της Κλαδικής ΣΣΕ, είναι θέση και των υπολοίπων εταιρειών του συνδέσμου τσιμεντοβιομηχανίας

Επειδή η πολύμηνη και καλόπιστη ανοχή που μέχρι τώρα ως Ομοσπονδία  έχουμε επιδείξει στο θέμα της υπογραφής ΣΣΕ δεν εκτιμήθηκε δεόντως από τους εργοδότες μας

Κι επειδή όλα τα πιο πάνω συνιστούν σοβαρότατους λόγους υλοποίησης των ομόφωνων αποφάσεων που πάρθηκαν στη σύσκεψη των σωματείων στις 8-11-2011 στη Χαλκίδα,

Το σωματείο μας ζητά από την Ομοσπονδία την ανάληψη πρωτοβουλιών-δράσεων για την υπεράσπιση των Συλλογικών μας Συμβάσεων.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στη μισθοδοσία του Ιουνίου 2012 η ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ κατάργησε και τα προβλεπόμενα από την Κλαδική ΣΣΕ άρθρο 7 «περί αμοιβής Νυχτερινής εργασίας και εργασίας Κυριακών/Αργιών».

Για το λόγο αυτό το σωματείο μας προκάλεσε τριμερή σύσκεψη στην Επιθεώρηση Εργασίας για την Τρίτη 10 Ιουλίου 2012 και ώρα 11π.μ.

Σας καλούμε να στηρίξετε και με την παρέμβασή σας ως Ομοσπονδία τις θέσεις μας για την ισχύ της Κλαδικής ΣΣΕ.


Για το Δ.Σ.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


     Κούκουρας Ηλίας                                                          Τραγουλιάς Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου