Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Συναντήσεις Β. Αποστόλου στη Χαλκίδα

Σήμερα, Πέμπτη 24 Απριλίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βαγγέλης Αποστόλου βρέθηκε στη Χαλκίδα, όπου μαζί με υποψήφιους συμβούλους από την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας πραγματοποίησαν συναντήσεις με το σύλλογο «Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός» και με το Επιμελητήριο Εύβοιας.


Κατά τη συνάντηση με το σύλλογο «Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός», ενημερώθηκαν από την πρόεδρο του συλλόγου κα. Μερτζιάννη σχετικά με τα θέματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία και συζήτησαν για τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού και τις μελλοντικές δράσεις για το ευαίσθητο κοινωνικό θέμα των Α.με.Α.

Στη συνάντηση με το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Εύβοιας και τον πρόεδρο Π.Σίμωση έγινε συζήτηση για το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Νομός Ευβοίας αλλά και η Ευβοϊκή επιχειρηματική κοινότητα, μέσα στο γενικότερο πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια στο Νομό και κυρίως από την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελληνική επικράτεια.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Π. Σίμωσης εξέθεσε στον Β. Αποστόλου τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός Ευβοίας και η τοπική επιχειρηματικότητα, όπως αυτά δημιουργήθηκαν εδώ και αρκετά χρόνια και όπως αυτά διαμορφώθηκαν με την σημερινή συγκυρία.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Β. Αποστόλου από την πλευρά του υποσχέθηκε την άμεση εφαρμογή ενός νέου Θεσμικού και Λειτουργικού πλαισίου διαχείρισης της αυτοδιοίκησης, παρουσιάζοντας τις θέσεις του συνδυασμού και τις προτεραιότητες για το Νομό της Εύβοιας που θα ακολουθηθούν μετά την εκλογή του ως Περιφερειάρχης.

Το απόγευμα της ίδια μέρας ο Β. Αποστόλου μαζί με υποψήφιους συμβούλους της Εύβοιας του συνδυασμού «Η Στερεά σε νέα τροχιά» πραγματοποίησαν περιοδεία στο κέντρο της Χαλκίδας και στα μαγαζιά της Αβάντων, όπου συνομίλησαν με πολλούς καταστηματάρχες και κόσμο μεταξύ άλλων για τα προβλήματα τόσο του εμπορικού χώρου όσο και των καταναλωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου