Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΔΗΜΑΡ : Οδηγίες για " τυφλούς"




Με δελτίο τύπου της η  ΔΗΜΑΡ, φαίνεται να αυτοαναιρείται και να μην στηρίζει κανένα υποψήφιο για τον Δήμο Χαλκίδας. 
Το δυσάρεστο είναι,  ότι ως «κόμμα» της αριστεράς βάζει στο ίδιο τσουβάλι τον συνδυασμό του Ν. Λεβέντη και του Κώστα Κουλουρίδη με εκείνο του Θ. Ζεμπίλη και του Χρ. Παγώνη, σύμφωνα με τα κριτήρια που η ίδια βάζει. 
Ενώ θεωρεί ότι εκλογές στους Δήμους δεν μπορεί να κρίνεται «με πολιτικά - κομματικά κριτήρια, τα οποία αρμόζουν περισσότερο στις εκλογές της Περιφέρειας και στην κεντρική πολιτική σκηνή» όπως η ίδια αναφέρει!!!!
Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι, παιδιά συνέρθετε γιατί τα δύσκολα είναι μπροστά και απαιτούνται κοινωνικές συμμαχίες στην βάση της προοδευτικής κατεύθυνσης και όχι μικρότητες.
Και μια προβοκατόρικη ερώτηση προς την ΔΗΜΑΡ. Η ανάγκη αυτού του δελτίου τύπου έχει σχέση με την συμμέτοχή υποψήφιου Βουλευτή της με το ψηφοδέλτιο του Θ. Ζαμπίλη;;; Αν όχι θα τον Διαγράψετε;;; 
Διαβάστε το άρθρο της ΔΗΜΑΡ



Η Κομματική οργάνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς Χαλκίδας, για τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, γνωστοποιεί στους συμπολίτες μας τις θέσεις της, για τα αυτοδιοικητικά κριτήρια επιλογής συνδυασμών-υποψηφίων Δημάρχων και υποψηφίων Δημοτικών συμβούλων.

Η θέση μας προκύπτει από τη γνώση και εμπειρία που απέκτησε η Οργάνωσή μας, από τις γενικές αρχές της Αριστεράς περί Αυτοδιοίκησης και από τις συναντήσεις που πραγματοποίησε με τους επικεφαλής των υποψηφίων Δημοτικών Συνδυασμών της πόλης κκ Ζεμπίλη Αθανάσιο – Παγώνη Χρήστο – Λεβέντη Νικόλαο – Κουλουρίδη Κώστα.

  1. Αποφασίσαμε ως οργάνωση της ΔΗΜΑΡ, χωρίς ίχνος υποτίμησης, να μην παράσχουμε υποστήριξη σε κανένα των συνδυασμών, διότι κρίνουμε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ Βαθμού δεν πρέπει να κρίνεται με πολιτικά - κομματικά κριτήρια, τα οποία αρμόζουν περισσότερο στις εκλογές της Περιφέρειας και στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Πιστεύουμε δηλαδή ότι δεν απαιτούνται κομματικοί εναγκαλισμοί, που πλήττουν την αυτονομία και ανεξαρτησία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

  1. Η κρίση και η επιλογή των πολιτών πιστεύουμε ότι οφείλει να και έχει τα εξής κριτήρια:
α) Τη δημοκρατικότητα.
β) Την κοινωνική προσφορά των υποψηφίων.
γ) Την αγωνιστική τους δυναμική σε έργα της καθημερινότητας, για τους    πολίτες και τη ζωή της πόλης.
δ) Την ηθική υπόσταση των υποψηφίων.
ε) Την εμπειρία σε θέματα αυτοδιοίκησης.
Αυτά τα στοιχεία θεωρούμε απαραίτητα στην επιλογή μας.
                                                                                           
  1. Με γνώμονα τις παραπάνω αρχές και την αγάπη για την πόλη μας, επιλέγουμε την «ελεύθερη κατά συνείδηση ψήφο», ευχόμενοι καλό και τίμιο αγώνα σε όλους, για το καλό της πόλης και τους πολίτες της.

Η ΔΗΜΑΡ θα παρακολουθεί από κοντά τη ζωή και τη δράση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, καταθέτουσα τις απόψεις της και ασκώντας, όπου απαιτείται, γόνιμη κριτική.


                                                                        Το Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο:

  1. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΤΑΕΙ ΠΟΝΗΡΟΥΛΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΑΡΚΕΣ, ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ! Η ΔΗΜΑΡ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΜΠΙΛΗ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΩΝΗ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΤΟΝ ΠΑΓΩΝΗ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΑΝΕ ΖΕΜΠΙΛΗ, ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΩΝΗ Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή