Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Διαψεύδουν Σαμαράς, Τσίπρας τις συνομιλίες με Παπανδρέου

Το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά διαψεύδει τα περί επικοινωνίας του με τον πρωθυπουργό, όπως υπονόησε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Στη ΝΔ ξεκαθαρίζουν μάλιστα πως δεν υπήρξε και καμία άλλη είδους επικοινωνία συνεργατών ή στελεχών των επιτελείων των δύο κομμάτων, διαψεύδοντας έτσι και τις φήμες περί μυστικής συνάντησης του Αντώνη Σαμαρά με απεσταλμένο του Πρωθυπουργού αργά χθες το βράδυ.
Δεν υπήρξε καμία επαφή του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ανέφεραν έγκυρες πηγές του κόμματος με αφορμή τις πληροφορίες για επικοινωνία του κ. Παπανδρέου με τους πολιτικούς αρχηγούς, με στόχο μια νέα σύσκεψη υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Εντούτοις, από την πλευρά του ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, με δηλώσεις του στη ΝΕΤ, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς.
Όπως είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ο πρωθυπουργός του τηλεφώνησε λίγο πριν από τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και του γνωστοποίησε την πρόθεσή του «να προχωρήσει σε συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς».
Ο κ. Κουβέλης δήλωσε ότι ο ίδιος θα προσέλθει σε μια τέτοια συνάντηση, επειδή πιστεύει ότι «ο διάλογος είναι πάντα χρήσιμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου