Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Μεγαλοπρεπές το άδειασμα στον Γ. Παπακωνσταντίνου.

Μεγαλοπρεπές το άδειασμα στον Γ. Παπακωνσταντίνου και την πολιτική της συνολικής εκδίκησης εναντίων των μικρών και μεσαίων εισοδημάτων, ενάντιων της αγοράς και της Ελληνικής οικογένειας. Στην θέση τους τοποθετείται ίσως ο καταλληλότερος για το Υπ. Οικονομικών στην παρούσα φάση.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έχασε ποτέ την ευκαιρία για να καταθέσει την δική του πλατφόρμα οικονομικής πολιτικής, με έμφαση στην Ανάπτυξη μέσω της τόνωσης της αγοράς, των επενδύσεων της χρηματοοικονομικής αξιοποίησης της περιουσίας τους Δημοσίου, της τόνωσης οικοδομικής δραστηριότητας της προστασίας των χαμηλών εισοδημάτων.

Περαιτέρω έχει αναφερθεί πολλές φορές στην Εθνική και ευρωπαϊκή ανάγκη ώστε το χρέος να καταστεί βιώσιμο και διαχειρίσιμο ως προϋπόθεση ώστε να μην πηγαίνουν στράφι οι θυσίες του λαού και να σταματήσει η διεθνής ανασφάλεια και η σπέκουλα.
Η ταυτόχρονη τοποθέτηση ως αντιπροέδρου της κυβέρνησης με ρόλο ο συντονιστικό όλων των θεμάτων οικονομικής φύσεως, δίνει στην χώρα την απαραίτητη ψυχραιμία ώστε να διαπραγματευτεί με την Ευρώπη την ρύθμιση του Ελληνικού θέματος.
Σήμερα είναι μια άλλη μέρα και είναι εθνική ανάγκη ο Βενιζέλος να πετύχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου