Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Λιάνης.

  ΠΑΣΟΚ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ

Νέα βόμβα στο ΠΑΣΟΚ καθώς ο βουλευτής Φλώρινας του κόμματος Γιώργος Λιάνης ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

 Νέα βόμβα στο ΠΑΣΟΚ καθώς ο βουλευτής Φλώρινας ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του, δηλώνοντας ότι για λόγους συνείδησης δεν μπορεί να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Στους 155 βουλευτές η ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος και έπεται συνέχεια...
 
Συγκεκριμένα, με επιστολή του προς τον Γιώργο Παπανδρέου ο κ. Λιάνης επικαλείται λόγους συνείδησης, τονίζει ότι «δεν πιστεύει πλέον στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης» και θεωρεί ότι «οδηγούμαστε σε φαύλο κύκλο».


Ο βουλευτής χαρακτηρίζει αποτυχημένη την πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση, ενώ τονίζει ότι οι θυσίες του λαού αποδείχτηκαν μάταιες. «Αποτύχαμε και από τότε κρύβουμε την αλήθεια από το λαό. Ο πρώτος χρόνος του μνημονίου ήταν μαρτυρικός», σημείωσε και κατέληξε αναφλέροντας χαρακτηριστικά ότι «τον χρόνο που πέρασε στερήσαμε από τους Έλληνες την αξιοπρέπειά τους».
Πλέον η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ μένει με 155 βουλευτές, ενώ σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα ο βουλευτής Κοζάνης του κόμματος, Αλέξανδρος Αθανασιάδης γνωστοποίησε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό την πρόθεση του να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, αν στο σχετικό νομοσχέδιο περιλαμβάνεται, όπως έχει ανακοινωθεί, η πώληση της ΔΕΗ. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο αριθμός των βουλευτών της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ μειώνεται και σταδιακά πλησιάζει τους 151, που αποτελούν το μίνιμουμ για τη διατήρηση της δεδηλωμένης. Αν αυτή χαθεί τότε αυτόματα οδηγούμαστε σε εκλογές, χωρίς κανείς να μπορεί πλέον να αποκλείσει το ενδεχόμενο αυτό να συμβεί και ενόσω το ΠΑΣΟΚ διατηρεί (οριακά) την απόλυτη πλειοψηφία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου