Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Εκβιάζει τους Βουλευτές του Νομού ο Δήμαρχος Κύμης


Με πρωτοφανή  επιστολή του ο Δήμαρχος Κύμης, Δημήτρης Θωμάς ΕΚΒΙΑΖΕΙ,  τους βουλευτές του Νομού, να παραστούν στην αυριανή κινητοποίηση στην υψηλή γέφυρα Χαλκίδας, για τον «Καλλικράτη». Εμεις αναμένουμε αν οι Βουλευτές του Νομού δέχονται τους εκβιασμούς και παραστούν ή στείλουν «ραβασάκι» συμπαράστασης.
Σας γνωρίζουμε ότι στην παλλαϊκή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 24/5/2010 στο Εργατικό Κέντρο Κύμης, με θέμα την επικείμενη διοικητική μεταρρύθμιση «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»,
ο κόσμος της Κύμης και της ευρύτερης περιοχής, υπεραμυνόμενος της θέσης του για τη δημιουργία δύο ξεχωριστών Δήμων στην περιοχή μας, αποφάσισε ομόφωνα, την έκφραση διαμαρτυρίας με την πραγματοποίηση:
1. Συλλαλητηρίου και κλείσιμο της υψηλής γέφυρας της Χαλκίδας την Τετάρτη 26η Μαϊου 2010 και ώρα 9:30 π.μ. αναμένοντας την παρουσία των Βουλευτών του Νομού μας . Στη συνέχεια,
2. Μετάβαση στη Βουλή των Ελλήνων στις 1:00 το μεσημέρι ενόψει της έναρξης συζήτησης του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» από την ολομέλεια της Βουλής.
Ως εκ τούτου, σας καλούμε την Τετάρτη 26/5/2010 και ώρα 9:30 στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας, προκειμένου να ενώσετε τη φωνή σας με τη φωνή των πολιτών της περιοχής μας για την αποφυγή δημιουργίας ενός Δήμου γίγαντα από την Κύμη έως το Αλιβέρι.
Η παρουσία σας εκεί θα είναι καθοριστική για το μέλλον του τόπου μας και θα καταδεικνύει την συμπαράσταση σας στον αγώνα μας . Τυχόν απουσία σας θα εκληφθεί ως αρνητική σας θέση στο δίκαιο αίτημα μας. Σε περίπτωση που λόγω ανειλλημένων υποχρεώσεων δεν θα μπορέσετε να παρευρεθείτε, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το μήνυμά σας στη συγκέντρωση.

4 σχόλια:

  1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα δεχθουν την απειλή γιατί αυτό δεν είναι εκβιασμός ειναι και απειλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΠΗΓΕ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟΔΡΙ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΠΗΓΑΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή