Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Γίνεται από σήμερα νόμος του κράτους ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ χωρις αλλαγές για την Εύβοια.


Ολοκληρώνεται σήμερα, μετά από την ψήφιση και των υπόλοιπων άρθρων το σχεδίο Καλλικράτης, έτσι γίνεται και τυπικά νόμος του κράτους, ανοίγοντας νέους ορίζοντες. Ο νέος Καλλικράτης ως μια κατ΄ εξοχήν μεταρρυθμιστική ενέργεια έρχεται την κατάλληλη ώρα για να γίνει μοχλός ανάπτυξης  και να βοηθήσει, ώστε η χώρα να βγει από την κρίση,  αποτελεί μια ευκαιρία για ν΄ αλλάξει η χώρα.

Εμείς στο eviapost χαιρετίζουμε στην αλλαγή αυτή και ευχόμαστε οι αυτοδιοικητικοί  άρχοντες να καταθέσουν, την αναπτυξιακή τους πρόταση, για την Εύβοια και τις πόλεις της. Το ρόλο της πρωτεύουσας στο νέο πλαίσιο που διαμορφώνεται τόσο στο νομό όσο και στην περιφέρεια. Να μας πούν πως βλέπουν την πόλη τους και την πόλη του γείτονα. Πως βλέπουν την ποιότητα της ζωής των κατοίκων τους και τι θα κάνουν, για ένα λαό που δοκιμάζεται από παντού. 
Χωρίς να έχουν ολοκληρωμένη πρόταση για την Ευβοια, την πόλη τους, τις σχέσεις της πόλης τους με την πόλη του γείτονα, για την ζωή των πολιτών καλύτερα να κάτσουν σπίτι. τους . Δεν αρκεί το κομματικό δακτυλίδι.
Το Eviapost, χαιρετίζει το άρθρο παρέμβαση του δήμαρχου Αυλώνος Δ. Κατσούλη που έρχεται  αυτή τη χρονική στιγμή και μετά από τον κοινωνικό διχασμό που έγινε στην Κύμη  και  την με διαφορετική φιλοσοφία που το κατέχει δίνει θάρος σε όσους δεν φοβάνται το ΝΕΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ. Καλή επυτιχία στον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου