Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Στα άκρα το πάει ο Δήμαρχος Κύμης

Στα άκρα τραβαεί ο Δήμαρχος Κύμης και διχάζει την κοινωνία της περιοχής. Συγκεκριμένα ανακοίνωση απο το Δ.Δ. του Μονοδρίου καταγγέλλει τους Κυμαίους για "γιουρούσι" στο χωριό τους. Συγκεκριμένα:

Σήμερα Δευτερα 24-5-2010, πιστεύουμε ότι έγινε ένα σημαντικό συμβάν που ήταν ένα χτυπημα στην Δημοκρατία, και μια προσβλητική κίνηση στο Μονοδρί και την κοινωνία του και ζητάμε έστω ένα συγνώμη.


Έγινε ένα πραγματικό γιουρούσι στο χωριό μας από Κυμαίους Πολίτες με κόρνες κλεισιμο του δρόμου και άσχημους χαρακτηρισμούς έξω από την οικεία του Δημάρχου Κονιστρών οπού φώναζαν «σημερα γίνεται η κηδεία σου» αισθανθήκαμε ότι γίνεται πλιάτσικό στο χωριό μας, και ήταν για όλη την κοινωνία μας μια ξαφνική υποβάθμιση του χωριού μας, δεν ήταν μια Δημοκρατική διαμαρτυρία που κανείς δεν θα έλεγε τίποτα και είναι δικαίωμα και αρχή της δημοκρατίας η ελεύθερη έκφραση του λόγου, αλλά όταν εκφράζεται με τέτοιο τρόπο πλέον με τραμπουκισμούς και με «γιουρούσια» επιβάλοντας έτσι μια γραμμή σε όλους τότε βαδίζουμε με χουντικό τρόπο και άσχημο στο να επιβάλουμε έτσι την γνώμη μας.
Η Κοινωνία του Μονοδρίου βρέθηκε στην χειρότερη θέση της, μας εξεφτέλισαν στήνοντας λαικά δικαστήρια στο χωριό μας και με κόρνες χλεβάζοντας τους κατοίκους που εκείνη την ώρα ήταν στα καφενεία και τις καφετέρειες, δεν είμαστε ο φτωχός συγγενείς έχουμε και εμείς σαν χωριό την Ιστορία μας και τις αρχές μας, δεν μπουκαρείς σε ένα χωριό έτσι ξυπνάς και τρομάζεις με τον θόρυβο μεγάλους ανθρώπους που ίσως ξεκουράζονταν εκείνη την στιγμή.
Ούτε πόλεμο έχουμε το 2010 να μπουκαρείς έτσι σε ένα χωριό είναι ντροπή, και να βρίζεις έναν άνθρωπο έξω από το σπιτί του που ίσως αν ήταν έξω να υπήρχε το ενδεχόμενο και ξυλοδαρμού, γιατί έχει διαφορετική άποψη,δεν επιβάλεις στην Δημοκρατία έτσι την αποψή σου.
Σήμερα όλη η κοινωνία του Μονοδρίου δεχτηκε ένα χτύπημα κάτω από την ζώνη, έστω ένα συγνώμη για την συμπεριφοράς που ήταν σαν να είμασταν στη επόχη του μεσοπολέμου σαν να είχαν εισβάλει τανκς και είχαμε άρση του Δημοκρατικού πολιτεύματος.

ΜΕ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΔΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου