Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: Αμετανόητο Το Παραδοσιακό Πολιτικό Κατεστημένο !!!

Αμετανόητο το παραδοσιακό πολιτικό κατεστημένο, και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο ασθμαίνοντας καταϊδρωμένο, όπως και οι κηδεμόνες του και οι κομματικοί τους μηχανισμοί πρεσβεύουν,το πάει μέχρι τέλους αφήνοντας πίσω του το «άρωμα» του παλαιοκομματισμού !!!

Οι οπαδοί της διαχρονικής υπόγειας μεθοδολογίας έσταξαν επιτήδια το φαρμάκι τους,το οποίο από μόνο του ξεχείλισε το προεκλογικό ποτήρι στον τόπο μας !!!

Ομολογουμένως βέβαια ήταν θέμα χρόνου το επόμενο βήμα τους,καθώς οι προηγούμενες προσπάθειές τους διαλύθηκαν αθόρυβα σαν σαπουνόφουσκες που λάμπουν προσωρινά και ύστερα διαλύονται ως αυταπάτες !!!
Τώρα πλέον ανεβάζουν τον επιθετικό πήχη !!!

Το σχέδιο με παλιά γκεμπελίστικη συνταγή,θεωρήθηκε πως θα προσβάλλει την οντότητα της ΔΗ.Κ.Ε.Π. και την νοημοσύνη των πολιτών,καθώς όλοι γνωρίζουν τον <<καπνό>> που <<φουμάρουν>> οι εμπνευστές της επίθεσης !!!

Η φαεινή ιδέα τους, βασίσθηκε κατά πως φαίνεται στην αξιοποίηση των σχετικών δελτίων τύπου που έχουμε αναρτήσει και όπου δηλώνουμε ευθαρσώς την αποφυγή μας να στηριχθούμε προεκλογικά σε πλουσιοπάροχες μεν,δεσμευτικές και ρουσφετολογικές μετεκλογικά δε χορηγίες.

Ως δια μαγείας λοιπόν, εξαπλώθηκε σ' όλη την επικράτεια του Δήμου η φήμη για ενδεχόμενη χρηματοδότηση της Κίνησης,είτε απευθείας από την ηγεσία άλλου Συνδυασμού ή από μεμονωμένους υποψήφιους συμβούλους του.

Προσπάθησαν λοιπόν να σπιλώσουν την άδολη προσπάθειά μας,που δεν έχει καμία σχέση με ανταποδιδόμενες επιχορηγήσεις και που στηρίζεται μόνο μα μόνο στις μικρές προσφορές των μελών και των φίλων του συνδυασμού μας,με πλήρη ανιδιοτέλεια,ενώ δεν υπάρχουν όπως διαδίδεται,κρυφές προσφορές που μπορεί να ενέχουν πλουσιοπάροχες δεσμευτικές και ρουσφετολογικές υποχρεώσεις !!!

Μας αναγκάζουν λοιπόν έτσι μοιραία,αν και προσπαθήσαμε μέχρι στιγμής σθεναρά να διατηρήσουμε χαμηλά τους τόνους,αποφεύγοντας την σκληρή αντιπαράθεση,να απαντήσουμε αναλόγως και ευθέως. Η πρόσφατη επίθεση κατά του συνδυασμού μας ήταν υπέρ του δέοντος βρόμικη και αισχρή,αν και γνωρίζουμε πως είναι ικανοί για όλα (κυρίως τα...αθέμιτα και υπόγεια μέσα) !!!

Κλασικά επιδιώκουν - όμως μάταια - μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια !!!

Απ την μία να προκαλέσουν εσωτερική τριβή στην Κίνηση με την ελπίδα της διάλυσής της.
Από την άλλη να προκαταβάλουν και να κλειδώσουν στην συνείδηση του απλού και καλοπροαίρετου πολίτη,την προφανή εν προκειμένω συνεργασία,παραμονές της δεύτερης ψηφοφορίας.

Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο (τους πολίτες),που θα ζητήσει στο τέλος να πληρωθεί ο λογαριασμός του ψεύδους και της λάσπης !!!

Γραφείο Τύπου

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ερέτρια 24/04/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου