Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Φυγή Βουλευτών!!!!




Οι ωραίοι του ΠΑΣΟΚ!!!!   Γκανιά ή Πλασέ θα παίξει το ΠΑΣΟΚ;
Τις ηγεσίες των δύο μεγάλων φαίνεται να προβληματίζει η φυγή των βουλευτών προς την Τ.Α, οι λόγοι είναι προφανείς. Ο αναβαθμισμένος ρόλος που επιφυλάσσει ο νόμος του κ. Ι.Ραγκούση για τους τοπικούς άρχοντες, σε συνδυασμό με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα της απαξίωσης του κύρους των βουλευτών, έφεραν την φυγή προς την περιφέρεια.
Η μεγάλη "διάθεση" από βουλευτές, που εκδηλώθηκε χθες στο ΠΑΣΟΚ  να διεκδικήσουν το επίσημο κομματικό χρίσμα να είναι κύρια Περιφερειάρχες,  πιθανόν αναγκάσει την Ιπποκράτους να ανακοινώσει ότι η αξιολόγηση της  υποψηφιότητας θα συνοδεύεται με παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα. Τη λήψη μιας τέτοιας απόφαση από την Ιπποκράτους βοηθάει...

Η σημερινή εισήγηση του υπεύθυνου για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ Βασίλη Μιχαλολιάκο που έκανε σχετική εισήγηση στον πρόεδρο του κόμματος να μην είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές Βουλευτές, αλλά αναγνωρίσιμα  πρόσωπα στις τοπικές κοινωνίες.  Και η γρίνια-δυσανεξία στο «δίπορτο» της διεκδίκησης θώκου στην Περιφέρεια μέσα από την ασφάλεια της παραμονής στη Βουλή, από αρκετά τοπικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που βλέπουν τα κοινοβουλευτικά στελέχη με ισχυρές προσβάσεις να μπαίνουν εμπόδιο στις δικές τους φιλοδοξίες.

Βέβαια οι βουλευτές εκ του «ασφαλούς», χωρίς να κινδυνεύουν να κατηγορηθούν απέφυγα να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας, οι ίδιοι ευθέως στον διαδικτυακό τόπο του ΠαΣΟΚ.  Επέλεξαν, αντιθέτως, να τους προτείνουν πολιτικοί φίλοι και συνεργάτες τους, ώστε, χωρίς να εκτεθούν οι ίδιοι, να κληθούν στη διαβούλευση που προβλέπεται να ακολουθήσει.

Οι ωραίοι του ΠΑΣΟΚ,  τα ονόματα ….

Για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος οι «αιτήσεις» είναι πολλές ενδιαφέρον έδειξα..

Από την Εύβοια
Η βουλευτής Κατερίνα Περλεπέ οι πρώην βουλευτές Γιώργος Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Πιπεργιάς, ο σημερινός Νομάρχης Θανάσης Μπουραντάς, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Νίκος Ζέρβας κ.α

Από την Φθιώτιδα 
Οι βουλευτές  Τόνια Αντωνίου, και Νίκος Τσώνης, ο επικεφαλής της νομαρχιακής αντιπολίτευσης  Νότης Μαριάς, ο δάσκαλος και Νομ. Σύμβουλος Νίκος Μπέτσιος, ο υποψήφιος βουλευτής  Θωμάς Σταϊκος κ.α.

Από την Βοιωτία ο σημερινός Βουλευτής Βασίλης Τόγιας και ο σημερινός Νομάρχης  Κλέαρχος Περγαντάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου