Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Ποια τα ονόματα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ για τους Δήμους της Εύβοιας

Τελείωσε πριν λίγο η συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ όπου και έπεσαν στο τραπέζι τα πρώτα ονόματα υποψηφίων οι οποίοι αυτοπροτάθηκαν ή ετερροπροτάθηκαν.
Η ΝΕ επικύρωσε παλαιότερη απόφασή της και επαναλαμβάνει το αίτημα της τοπικής κοινωνίας , για Περιφερειάρχη από τον νομό της Εύβοιας μέτα και την πίεση που έγινε με την ανακοίνωση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ με την οποία καλούσε το Ευβοικό Λαό να στηρίξη την κίνηση. αυτή .Είναι χαρακτηριστικό σε κάθε Ευβοικό Site, ξεχωριστά, η ανακοίνωση έχει διαβαστή πάνω από 300 φορές, ενώ σύφμωνα με πληροφορίες μας, έχουν σταλλεί πάρα-πολλά  ηλεκτρονικά μηνύματα στήρηξης .
Αύριο το απόγευμα στις 19:00 θα συνεδριάσει Π.Ε. στη Λαμία για Περιφερειάρχες και Αντιπεριφερειάρχες καθώς και για τους δήμους της Περιφέρειας συνολικά.

Αναλυτικά τα ονόματα των υποψηφίων που ακούστηκαν για τους Δήμους

Για τον δήμο Χαλκίδας αυτοπροτάθηκαν και ετεροπροτάθηκαν οι Δ.Αναγνωστάκης και Χρ.Παγώνης και ετεροπροτάθηκνα ακόμη οι Θανάσης Μπουραντάς και Γεώργιος Παπαγεωργίου.
Για τον δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων (Ψαχνά) αυτοπροτάθηκαν οι Δ.Βουρδάνος, Αθ.Καλαβρής, Γ.Λαφαζάνης, Ι.Τζαφέρος και Ν.Χασάνδρας και ετεροπροτάθηκανοι Ι.Μπουροδήμος και Γ.Ψαθάς.
Για την Ερέτρια αυτοπροτάθηκε ο Κ.Μπαραμπούτης και ετεροπροτάθηκε η Α.Αλιμπατέ.
Για τον δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού αυτοπροτάθηκαν οι Ευαγ.Ευαγγελόπουλος, Ι.Καπόλος, Ηλ.Πέτσης, Δ.Σπανός και ετεροπροτάθηκαν οι τρεις τελευταίοι.
Για τον δήμο Καρύστου αυτοπροτάθηκαν οι Γ.Κακάτσος, Ελ.Ραβιόλος και Ν.Παναγιώτου και ετεροπροτάθηκαν οι δύο πρώτοι.
Για τον δήμο Κύμης-Αλιβερίου αυτοπροτάθηκε και ετεροπροτάθηκε η δήμαρχος Αικατερίνη Καράπα, αυτοπροτάθηκαν οι Δ.Κατσούλης, Δ.Μπαϊρακτάρης, Ι.Σαγιάννης και ετεροπροτάθηκαν οι Τάσος Γέραλης, Δ.Παπαναστασίου.
Για τον δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ.Άννης αυτοπροτάθηκαν οι Κ.Μάρκου και Ι.Περήφανος και ετεροπροτάθηκε ο Πρόδρομος Ενωτιάδης.
Για τον δήμο Σκύρου αυτοπροτάθηκε ο Λάμπρος Ράδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου