Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΠΑΣΟΚ ,Τι έγινε στη Λαμία χθες ;

 Λίγο ή πολύ οι υποψηφιότητες στο ΠΑΣΟΚ για τη θέση του υποψήφιου Περιφερειάρχη είναι γνωστές.  Το πρόβλημα όμως δεν είναι οι υποψηφιότητες είναι που στελέχη του ΠΑΣΟΚ της Εύβοιας επιμένουν για υποψηφιότητα από την Εύβοια και δεν κάνουν πίσω [...]
Σύμφωνα με πληροφορίες μας από ρεπορταζ που κάναμε όλοι την ημέρα είμαστε σε θέση να σας πούμε τι έγινε χθες βράδυ στην Λαμία.

Οπως είναι γνωστό από εκεί που θα έλεγε κανείς ότι παιγνίδι είχε κριθεί καθότι σύμφωνα με το LAMIANES.BLOGSPOST.COM. Oι Νομαρχιακές Επιτροπές του ΠΑΣΟΚ της Φθιώτιδας, της Ευρυτανίας, της Φωκίδας και φυσικά της Βοιωτίας, συμφωνούσαν  και προτείνα τον κ. Κλέαρχο Περγαντά.

Τα μέλη της ΠΕ από την Εύβοια έδωσα την "μάχη" χθες βράδυ στη Λαμία και με επιχειρήματα  φαίνεται άλλαξα το κλίμα. Με βάση την συνέντευξη που έδωσα το πρωϊ ο Γραμματέας της ΝΕ Ευβοίας Β. Αυλωνίτης και το μέλος της ΠΕ Τάσος Γέραλης στο ράδιο 98,1 στον Μάνο Παπαμακάρυο, και οσα είπε στον ίδιο σταθμό ο δημοσιογράφος της Λαμίας κ. Καλαμιώτης οι δύο Ευβοείς κατάφεραν με τα επιχειρήματα τους,  να ανατρέψουν το κλίμα και από εκεί που φαινόταν ότι όλα είχα κριθεί να υπάρχουν νέες σκέψεις και αλλάγη κλίματος.

Τα επιχειρήματα, όπως τονίστηκε στην συνέντεξη είναι: θέλουμε στρατηγική νίκης διαβάζοντας "τον εχθρό μας" ή να πάμε σε μια απλή εκλογή χωρίς βέβαιο αποτέλεσμα;

Μάλιστα σε σχετική ερώτηση για δημοσκόπιση ο Τάσος Γέραλης απάντησε  Θα έλεγα ναι και στην δημοσκόπιση ώς ένα εργαλείο μελέτης για να μπορείς να πάρεις αποφάσεις, αλλά πιό θα είναι το ερώτημα; θα ρωτάμε ποιόν από τους πέντε- επτά κρίνεται καταλληλότερο για περιφερειάρχη; ή με βάση την στρατηγική νίκης το ερώτημα θα είναι από που πιστεύεται πρέπει να ο υποψήφιος περιφερειάρχης, ώστε να υπάρχει βέλτιστο αποτέλεσμα; Γιατί στην πρώτη ερώτηση λόγω καλύτερης  προβολής που είχε ό κ. Περγαντάς στους άλλους νομούς έχει αριθμητικό πλεονέκτημα. Ενω οι Ευβοιείς, λόγω του μεγάλλου αριθμού υποψηφίων , ο καθένας από εμάς την στιγμή που απαντάει εστιάζεται σε διαφορετικό πρόσωπο, με βάση τα  διαφορετικές ιεραρχίσεις της στιγμής που απαντάει . Με αποτέλεσμα να βγούν αποδυναμομένη αριθμητικά. Στην δεύτερη ερώτηση η απάντηση μετα από πολιτική κρίση και σκέψη θα είναι διαφορετική.

Με όσα γράφοναται και ακούγονται στη Λαμία υπάρχουν σκέψεις να ξανασυζητηθεί, καθότι δεν έχει και υποψήφιους από Φθιώτιδα.Αλλαγη κλίματος υπάρχει και σε άλλους νομούς.

Το μόνο βέβαιο είναι από την πλευρά της Εύβοιας πρέπει να υπαρξει συμφωνία και να μπορέσουμε να κτήσει συμμαχίες και λόμπι που θα έχουν νικηφόρο αποτέλεσμα για την Περιφέρεια συνολικά

Η 5η Ιουλίου πλησιάζει, μέχρι τότε θα λυθούν όλες οι απορίες μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου