Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Βόμβα μεγατόνων θα σκάσει στην Περιφέρεια της Στερεάς με γιατρό μαϊμού!!

Βόμβα μεγατόνων θα πέσει σε λίγες μέρες στην Στερεά μετά την διαρροή των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης, ότι σε ένα από τα Νοσοκομεία της Στερεάς, υπάρχει γιατρός/γιατρίνα που στον δημοσιοϋπαλληλικό φάκελο του/της δεν βρέθηκε το πτυχίο της Ιατρικής. Ο έλεγχος έγινε στα πλαίσια του ελέγχου για πλαστά δικαιολογητικά στους φακέλους των δημόσιων υπαλλήλων, που έχει ξεκινήσει πανελλαδικά για όλο το δημόσιο και ειδικά στα νοσοκομεία όπου μέχρι σήμερα έχουν βρεθεί αρκετά πλαστά πτυχία γιατρών.




Σύμφωνα με όσα ψιθυρίζονται στο εν λόγω Νοσοκομείο οι ελεγκτές δεν βρήκαν το πτυχίο και έτσι έδωσαν μέχρι σήμερα τρεις μήνες αναβολή, στον ελεγχόμενο να «φέρει» το πτυχίο του πριν προβούν σε κάποια ενέργεια. Πληροφορίες που διαρρέουν από το Νοσοκομείο κάνουν λόγω, ότι στην αρχή υπήρξε αντίδραση από την μεριά του/της, στην συνέχεια υπήρξε σιωπή αλλά στο τέλος γίνεται προσπάθεια να υπάρξει κάλυψη. Φαίνεται όμως ότι το θέμα δεν μπόρεσε να «κρατηθεί», καθότι έγινε διαρροή και όταν γίνεται διαρροή δεν υπάρχει γυρισμός…



Αυτό που έχει σημασία είναι αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι;



Γιατί σε περίπτωση που αυτό αποδειχθεί αληθές, η βόμβα που θα εκραγεί θα παρασύρει όχι μόνο το εν λόγω Νοσοκομείο, όχι μόνο τον Νομό  που βρίσκεται αυτό όχι μόνο την Στερεά αλλά και την χώρα γιατί εδώ είναι το κέντρο της χώρας…..



Επιμένουμε είναι αλήθεια;;; ή Λάθος των ελεγκτών;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου