Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Την τιμητική του είχε και ο Πιπεργιάς.....

Έφυγε από το ΠΑΣΟΚ και η Ρόζυ Καραβά.
Στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ εν όψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών της 17ης Μαΐου, όπου  παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης, ο Γιώργος Λυμπερόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μπουραντάς, ο Δήμαρχος Μασσαπίων Ι. Μπουροδήμος καθώς και  υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές της 6ης Μαΐου . 
Πως είχε την τιμητική του;
Σύμφωνα με διαρροές, όλοι αναφέρθηκαν στις πρόσφατες αποχωρήσεις των Μελών της Περιφερειακής του ΠΑΣΟΚ που δεν ήταν παρόντες και ειδικά για τον Τάσο Γέραλη, την Σταυρούλα Οικονομέα, οι οποίοι έχουν κάνει δημόσιες δηλώσεις όταν έφυγαν. 
Εκεί που έχει το "ζουμί" είναι για την "εξαφάνιση" της Ρόζης Καραβάς  Αναπληρώτριας Γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ  Στερεάς Ελλάδας. Σύμφωνα με όσα είπε ένας από τους παρόντες η Ρόζυ του είπε ότι αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ και ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε "ότι αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν το αντέχει". 
Αυτές τις αποχωρήσεις που λέτε τις χρέωσαν στον Δημήτρη Πιπεργιά. Το τι άκουσε από τους παρευρισκόμενους ο Πιπεργιάς δεν γράφετε..
Βέβαια αυτές τις αναλύσεις κάνουν και πιστεύουν ότι θα ανέβουν ξανά στο δένδρο ... αλλά όταν το φρούτο πέσει λόγο σαπίλας από το δένδρο ο μόνος δρόμος είναι να το φάει το χώμα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου