Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ κοντά στους κατοίκους του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου


Ο Βαγγέλης Αποστόλου παρακολούθησε τις εργασίες του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης –Αλιβερίου της 28/5/2012 με θέμα τη συνέχιση  λειτουργίας των υποκαταστημάτων ΙΚΑ σε Αλιβέρι και Κύμη και του υποκαταστήματος ΟΑΕΕ στο Αλιβέρι και στη παρέμβασή του τόνισε μεταξύ άλλων και τα εξής :


«Αυτά που προέχουν σήμερα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του ασφαλιστικού συστήματος είναι η πάταξη της εισφοροδιαφυγής , η επιστροφή των καταληστευθέντων αποθεματικών του και η εξαφάνιση της κακοδιαχείρισης .
Η κίνηση για κατάργηση υπηρεσιών του όχι μόνο αντιβαίνει στο κοινωνικό του χαρακτήρα , μια και δημιουργούνται προβλήματα στους πολίτες αλλά και μειώνει τις εισπρακτικές του δυνατότητες .
Ιδιαίτερα για το Δήμο Κύμης - Αλιβερίου που έχει δύσκολο  γεωγραφικό ανάγλυφο και ανύπαρκτο οδικό δίκτυο και  είναι ένας από τους πολυαριθμότερους Δήμους της χώρας η παρουσία των συγκεκριμένων καταστημάτων είναι συνδεδεμένη με την επιβίωση των κατοίκων της .
    Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί κοντά στους κατοίκους όχι μόνο γιατί είναι δίκαιο το αίτημά τους αλλά και γιατί πιστεύει ότι κινηματική τους λειτουργία αποτελεί το δυνατότερο όπλο για τη ματαίωση των σχεδιασμών αυτών .»
                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου