Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Και νέα αποχώρηση στο ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης

Με δήλωσή της η  γραμματέας της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αμπελοκήπων Αικατερίνη Σάββα ανακοινώνει την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ, ενώ όπως όλα δείχνουν οδεύει προς τη Κοινωνική Συμφωνία της Λούκας Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη.

«Καλά τα μαγειρεμένα αποτελέσματα της ΕΚΑΠ βαλλά δεν περνάνε πλέον στον κόσμο, η «συμμετοχή» όχι μόνο μαζική και.. αθρόα δεν ήταν αλλά ζήσαμε ένα «πανηγύρι- τσίρκο» όπου παράγοντες και κρατικοδίαιτα στελέχη έζησαν τον θρίαμβο της αδιαφάνειας, του μπαζώματος και της νοθείας» αναφέρει μεταξύ άλλων η κ. Σάββα.
Παράλληλα η κ. Σάββα κάνει λόγο για ένα  νέο ΠΑ.ΣΟ.Κ «της νόθευσης και αλλοίωσης της ιδεολογίας της Δημοκρατικής Παράταξης και των αρχών της 3ης του Σεπτέμβρη 1974, μιας νεοσυντηρητικής μετάλλαξης».
«Αποχωρώ από το Κίνημα που τόσο αγάπησα και υπηρέτησα 31 ολόκληρα χρόνια, δεν φεύγω από το ΠΑ.ΣΟ.Κ.. το ΠΑ.ΣΟ.Κ έφυγε από εμάς, την κοινωνία και μετατρέπεται σε ένα νεοσυντηρητικό μόρφωμα αυτό λοιπόν το μικρό και φοβικό ΠΑ.ΣΟ.Κ πλέον δεν με εκφράζει, δεν με συγκινεί, δεν με εμπνέει» καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου