Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Οι εχθροί του λαού κατά της Βούλας

Συμφωνώ ότι φασίστες με την βούλα δεν χωράνε σε ολυμπιακές αποστολές που εκπροσωπούν μια χώρα όπως η Ελλάδα.
Όμως τόσα χρόνια που ακουγόταν πολύ χειρότερα ρατσιστικά-ακραία εθνικιστικά λόγια από διάφορους-διάφορες αθλητές μέλη των ελληνικών ολυμπιακών μας αποστολών γιατί κανείς παράγοντας ποτέ δεν είπε τίποτα;
Γιατί αν θυμάμαι καλά υπήρξε και μια άλλη αθλήτρια που πριν μερικά χρόνια έκανε προκλητικές δηλώσεις για το ελληνικό DNA που πάντα νικάει. Βεβαίως όπως αποδείχτηκε αργότερα μόνο τα αναβολικά νικούσαν και όχι τα DNA.  Και δυστυχώς δεν ήταν μόνο αυτή αλλά και πολλοί άλλοι με ανάλογου επιπέδου δηλώσεις που έκαναν πάντοτε πριν ακόμη ξεντουμπανιάσουν από τα “φάρμακα” που έπαιρναν.
Η προτεραιότητα όμως του θέματος αποκαλύπτει δύο μεγάλες αντιφάσεις του συστήματος:
1) Ή η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο κόμμα και άρα οι ρατσιστικές της απόψεις πρέπει να είναι και αυτές αποδεκτές και να ακούγονται ελεύθερα ή θα πρέπει να την θέσουν εκτός νόμου. Δεν μπορείς από τη μια να είσαι “Large” επιτρέποντας στην Χρυσή Αυγή να συμμετέχει στις εκλογές και μετά όταν ο κόσμος την ψηφίζει να ξεχνάς ότι θα πρέπει να ακούς και να προστατεύσεις όλες οι απόψεις (ακόμη και τις φασιστικές) αλλιώς είσαι εσύ ο φασίστας ή τουλάχιστον ο πονηρός που θέλεις να είσαι “και έτσι και γιουβέτσι”.
2) Αντί τα πραγματικά φασιστράκια του συστήματος να ψάξουν να βρουν τις πραγματικές αιτίες που αυξήθηκαν τα ποσοστά της χρυσής αυγής πάνε να εξοντώσουν την Βούλα. Δεν την ξέρω την κοπέλα, μπορεί να είναι γάτα μα πέταλα μπορεί να είναι και μια χαζή ξανθιά. Δεν με ενδιαφέρει τι είναι. Αυτό που θα έπρεπε να ενδιαφέρει κάθε νοήμονα άνθρωπο δεν είναι όσοι κάνουν ρατσιστικές δηλώσεις όπως αυτές της Βούλας αλλά όσοι τροφοδοτούν κοινωνικά της δεξαμενές της ακροδεξιάς.
Και όπως είναι γνωστό από τα στατιστικά την Χρυσή Αυγή την ψηφίζουν οι νέοι άνθρωποι, αυτοί δηλαδή που είναι κατά +50% άνεργοι, αυτοί που εργάζονται χωρίς ασφάλεια σε δουλειές της πλάκας, αυτοί που είναι +30 ετών χωρίς να έχουν ακόμη ούτε ένα ένσημο ή ζουν αποκλειστικά με χαπάκια.
Αντί λοιπόν να τα βάζουν με την κάθε Βούλα θα έπρεπε να κοιτάξουν λίγο τις κοινωνικές συνθήκες που έχουν οδηγήσει στα άκρα, να δουν πώς θα μειώσουν την ανεργία των νέων, πώς θα σπάσουν τα μονοπώλια και τα κλειστά επαγγέλματα αλλά και πώς θα φτιάξουν την κοινωνική συνοχή των περιοχών που έχουν άτυπα καταληφθεί από παράνομους μετανάστες.
Οι άρχοντες του συστήματος είναι οι πραγματικοί μας εχθροί, αυτοί που οδήγησαν μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού στην κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση ή την ψυχολογική και βιολογική τους εξόντωση.  Αυτοί είναι οι εχθροί του λαού και όχι η Βούλα ή η κάθε Βούλα. Όσο και αν θέλουν να μας αποπροσανατολίσουν.
από το greekrider

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου