Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Συμμετοχή επιχειρήσεων-μελών του ΕΒΕΘ στο πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων»

Στο πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων» μπορούν να συμμετέχουν και οι επιχειρήσεις μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ευβοίας αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη μεταξύ των οποίων η δωρεάν προβολή μέσα από την ιστοσελίδα του προγράμματος.

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, είναι μία εύχρηστη ατομική κάρτα, που απευθύνεται σε όλους τους  νέους ηλικίας 13 - 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της ειδικά προνόμια και εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες σε διάφορους τομείς (πολιτισμό, καταστήματα, διασκέδαση/ φαγητό, εκπαίδευση, τουρισμό) στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλες 37 χώρες στο εξωτερικό. Η Κάρτα, τα ενεργά μέλη της οποίας στην Ελλάδα αγγίζουν τις 20.000, κοστίζει 10 ευρώ και έχει ισχύ για ένα χρόνο. Στη χώρα μας, το πρόγραμμα προωθείται από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ).
Οι ενδιαφερόμενες ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση επιχείρησης μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Κάρτας για την Ελλάδα www.europeanyouthcard.gr, προκειμένου να συμβληθούν με το πρόγραμμα δωρεάν. Μετά τη συμπλήρωση της αίτησης, ο φορέας έρχεται σε επικοινωνία μαζί τους για τη σύναψη ιδιωτικού συμφωνητικού.
Τα οφέλη της επιχείρησης μέσα από τη συνεργασία με το πρόγραμμα είναι τα εξής:
•        Δωρεάν προβολή της επιχείρησης με το λογότυπό της στον ελληνικό διαδικτυακό τόπο της Κάρτας www.europeanyouthcard.gr και στον ευρωπαϊκό www.europeanyouthcard.org, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter).
•        Ενημέρωση όλων των μελών της Κάρτας μέσω αποστολής μηνιαίων newsletters.
•        Συμμετοχή στη διαφημιστική καμπάνια του προγράμματος (ως κατηγορία και όχι ως επωνυμία επιχείρησης).
•        Συμμετοχή στο μοναδικό Ευρωπαϊκό Δίκτυο Επιχειρήσεων που αναγνωρίζεται από 4 εκατ. νέους σε όλη την Ευρώπη.
Για περισσότερες πληροφορίες οι επιχειρήσεις–μέλη του ΕΒΕΘ μπορούν να επικοινωνούν με τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς (τηλ.: 2102599444, αρμόδιος: Γιώργος Δρακόπουλος, e-mail: g.drakopoulos@neagenia.gr ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου