Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Επιστολή του Συμέων Κεδίκογλου προς τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία


Επιστολή έστειλε ο υπεύθυνος του κοινοβουλευτικού τομέα Υγείας τους ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου στο σύλλογο των πασχόντων από μεσογειακή αναιμία, θέλοντας να τους διαβεβαιώσει ότι θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων της καθημερινότητάς τους, με την ευκαιρία ερώτησης που κατέθεσε για θέμα που αφορά πολυμεταγγιζόμενους συνανθρώπους μας.

 
Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής του βουλευτή προς τον ΠΑΣΠΑΜΑ


ΠΡΟΣ:  Διοικητικό Συμβούλιο ΠΑ.Σ.ΠΑ.Μ.Α.

Αγαπητοί φίλοι,

Στην προηγούμενη κοινοβουλευτική μου θητεία, στάθηκα όσο μπορούσα πιο κοντά στα αιτήματα του Πανελλήνιου Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία, τα οποία θεωρούσα δίκαια και για τα οποία, αναγνωρίζω και κατανοώ τις δύσκολες πράγματι συνθήκες, τις οποίες αντιμετωπίζετε, με πιο πρόσφατα το μεγάλο ζήτημα της συμμετοχής των θαλασσαιμικών ασθενών στα φάρμακα αλλά και την τροποποίηση του Κανονισμού Εκτίμησης Βαθμού Αναπηρίας, η οποία τελικώς απεφεύχθη, όπως επιδιώκαμε.

Είναι σημαντικό, μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον, να δημιουργούμε καλές συνθήκες για την φροντίδα και την καθημερινότητα των θαλασσαιμικών. Στην έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής συνόδου, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα καταθέσω ερώτηση για το ιδιαίτερης σημασίας για εσάς θέμα του ελέγχου και προστασίας από την μετάδοση του Ιού του Νείλου μέσω της μετάγγισης αίματος. 

Με αφορμή τη νέα ερώτηση, θα ήθελα να σας ενημερώσω, καθώς είμαι μέλος της Διαρκούς Μόνιμης Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής παράλληλα με τον ορισμό μου από το ΠΑΣΟΚ ως υπεύθυνος στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Υγείας, μαζί με τον καθηγητή κ. Δ. Κρεμαστινό, ότι θα συνεχίσω να καταβάλλω κάθε προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων στην καθημερινότητά σας.

Με εκτίμηση,

Συμεών Κεδίκογλου,
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Εύβοιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου