Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΠΑΣΟΚ: Ανακοίνωσε τους νέους τομεάρχες

Την στελέχωση των τομέων του κόμματος ανακοίνωσε χτες το ΠΑΣΟΚ, συμπληρώνοντας ένα ακόμα κομμάτι του παζλ της ανασύστασης του Κινήματος, μετά τον ορισμό των υπευθύνων ανά περιφέρεια. 

Με απόφαση του προέδρου του Κινήματος κ. Ευ. Βενιζέλου, τοποθετήθηκαν στις θέσεις των υπευθύνων στελέχη με εμπειρία στην κομματική και κυβερνητική δράση,  εκπροσωπώντας όλες τις τάσεις και τις απόψεις του ΠΑΣΟΚ.
 
Σύμφωνα με την απόφαση του Ευ. Βενιζέλου ορίστηκαν ως υπεύθυνοι των οργανωτικών τομέων του κόμματος:
στον τομέα Αυτοδιοίκησης ο Φ. Χατζημιχάλης, που έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών ως γενικός γραμματέας Περιφερειών, υπήρξε βουλευτής του κόμματος και έχει διατελέσει γραμματέας της Ν. ΠΑΣΟΚ.
Στον τομέα Κοινωνικών Κινημάτων και Εθελοντισμού η Αθηνά Δρέττα, ενώ στον τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο νομικός Β. Χρονόπουλος, που είναι γνώστης των θεμάτων που αφορούν τις ΜΚΟ και υπήρξε σύμβουλος της κ. Φ. Γεννηματά.
Επικεφαλής στον τομέα Συνδικαλιστικού τοποθετήθηκε ο εκπαιδευτικός και συνδικαλιστής της ΟΛΜΕ Γ. Αλιβιζάκης και στον τομέα Αγροτικών Συνεταιρισμών ο Μ. Τζελέπης.
 Στον τομέα Επιστημονικών Συλλόγων τοποθετήθηκε ο Γ. Χαραλαμπόπουλος, και στις επαγγελματικές και βιοτεχνικές οργανώσεις ο Μ. Οθωνας. 
Στον τομέα Γυναικών παρέμεινε η Ζ. Δημαδάμα και για τους Απόδημους Ελληνες ορίστηκε υπεύθυνος ο Χρ. Σμυρλής.
Ο τομέας των Διεθνών Σχέσεων υπάγεται στο πολιτικό γραφείο του προέδρου του Κινήματος, με υπεύθυνη τη διευθύντρια του γραφείου Χρ. Μανωλοπούλου.

Στους τομείς της Γραμματείας Παρακολούθησης του Κυβερνητικού έργου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέλεξε στελέχη με κυβερνητική θητεία όπως ο Χρ. Πρωτόπαπας (Τομέας Τεκμηρίωσης), ο Γ. Κουτρουμάνης (Τομέας Κοινωνικού Διαλόγου), αλλά και ο πρώην υπουργός Χρ. Βερελής, που τοποθετείται υπεύθυνος του τομέα Προγραμματικού Σχεδιασμού.

 Στη Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, που λειτουργεί υπό την ευθύνη της εκπροσώπου του κόμματος κ. Φ. Γεννηματά, τοποθετήθηκαν στον τομέα Επικοινωνιακού Σχεδιασμού ο στενός συνεργάτης του Ευ. Βενιζέλου κ. Γ. Δατσέρης και στον τομέα Περιφερειακών Μέσων Ενημέρωσης ο δημοσιογράφος Αντώνης Λιάρος.

Επικεφαλής στο Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών ορίστηκε ο Κ. Σκανδαλίδης με επιστημονικό διευθυντή τον διδάκτορα Κοινωνιολογίας κ. Γ. Σιακαντάρη και διευθυντή Επιμόρφωσης τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Π. Αναστασιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου