Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Εκκαθαριστικές επιχειρήσεις άρχισαν στο ΠΑΣΟΚ

Με εντολή της ηγεσίας του κόμματος, στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία εργάζονται επί σειρά ετών σε διάφορους κρίσιμους τομείς στο κόμμα, είδαν το χαρτί της άρσης των αποσπάσεων τους πάνω στο γραφείο τους και πληροφορήθηκαν ότι πρέπει να επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους.

Η αλήθεια είναι ότι μετά την κατάρρευση των ποσοστών στις πρόσφατες εκλογές μειώθηκε δραματικά ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων που δικαιούται να έχει το ΠΑΣΟΚ και εδώ αρχίζουν τα "δύσκολα" ... 
Στενοί συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου όταν πληροφορούνται ότι πρέπει να τα "μαζεύουν" από την Ιπποκράτους μεταφέρουν και βάζουν  σε σκέψεις το επιτελείο Παπανδρέου, καθώς θεωρούν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ευρεία επιχείρηση εσωκομματικών εκκαθαρίσεων.

Σύμφωνα με τη άποψη τους, η χρονική στιγμή που επελέγη για την απομάκρυνση των στελεχών του κόμματος, δεν είναι τυχαία. "Είναι προφανές ότι η συγκυρία δεν είναι τυχαία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η ηγετική ομάδα του κόμματος λειτούργησε με θυμικό, ίσως λόγω της στάσης που τήρησε ο κ. Παπανδρέου στο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ", σχολιάζουν πρώην  υψηλόβαθμα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

"Ο κ. Βενιζέλος, άγνωστο γιατί, επέλεξε να αποξενωθεί πλήρως από την ιστορική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, σε μια περίοδο κατά την οποία διακυβεύεται το μέλλον και η ιστορία της παράταξης", θα πει με τη σειρά του πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ που εδώ και καιρό τηρεί αποστάσεις από τα εσωκομματικά δρώμενα.

Από την πλευρά του Βενιζέλου στελέχη του μιλούν,  " Ας μας υποδείξουν ένα υπάλληλο που ήταν στην αυλή Σημίτη και δεν δήλωσε αφοσίωση στον ΓΑΠ και έμεινε" τονίζουν χαρακτηριστικά και συμπληρώνουν "θα μείνουν αυτοί που πρέπει και θέλει η ηγεσία να μείνουν". 
Η σφαγή και εδώ άρχισε από τους υπαλλήλους....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου