Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΝΟΔΕ Ευβοίας : Η θέση της ΝΔ για τα μέτρα κατά οφειλετών


Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στην εγκύκλιο του υπηρεσιακού Υπουργού Οικονομικών για κατασχέσεις σε βάρος πολιτών, που οφείλουν πάνω από 3.000 ευρώ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η εγκληματική οικονομική πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, την οποία από την πρώτη στιγμή, είχε καταγγείλει ο Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία, αλλά και η χαλάρωση που έχει επέλθει στο φοροεισπρακτικό μηχανισμό, λόγω ακυβερνησίας, δημιούργησαν σοβαρό πρόβλημα στα έσοδα.
Δεν μπορεί, όμως, το κράτος όταν χρωστά στους πολίτες να συμπεριφέρεται σαν μπαταχτσής – και μάλιστα τις δυσμενείς επιπτώσεις τις είδαμε πρόσφατα στον τομέα της Υγείας – και όταν πρόκειται να εισπράξει, να συμπεριφέρεται με αναλγησία και να αδιαφορεί για το αν μπορούν οι πολίτες να ανταποκριθούν.
Λύση υπάρχει με την εφαρμογή των προτάσεων του Αντώνη Σαμαρά. Δηλαδή:
Να προχωρήσει ο συμψηφισμός των οφειλών από και προς το Δημόσιο.
Να αποπληρώσει το κράτος τις υποχρεώσεις του προς τους ιδιώτες μέσω των δόσεων της δανειακής σύμβασης.
Και να ρυθμιστούν οι αλλεπάλληλες φορολογικές επιβαρύνσεις των επομένων μηνών, ώστε να μην ξεπερνούν το 25% του οικογενειακού εισοδήματος».ANd9GcSBQ4NVSRb7tQfS5U98tDCzZQkpROGnsQumsdVCqrD5KsYuj56Yfw
Γραφείο Τύπου
ΝΟ.Δ.Ε ΕΥΒΟΙΑΣ

Σημ eviapost Συγνώμη ρε παιδιά το νομοσχέδιο μαζί με το ΠΑΣΟΚ δεν το ψηφίασατε ;;; πλάκα μας κάνετε με αυτές τις ανακοινώσεις !!!! Ή πιστεύετε ότι έχουμε φάει κουτόχορτο!!! Έλεος !!! 

1 σχόλιο:

  1. οπως το λες μας περνανε για προβατα αλλατο θεμα ειναι ΕΙΜΑΣΤΕ ????????????θα το δουμε την κυριακη το βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή