Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Μήπως τα συμπεράσματα του Δελτίου Τύπου σας, τα βγάλατε καθισμένη στον καναπέ του σπιτιού σας;

Μαζί με τα πρώτα άσχημα καιρικά φαινόμενα και τις έντονες χιονοπτώσεις, έκαναν την εμφάνιση τους για άλλη μια φορά και τα παιχνίδια μικροπολιτικής σκοπιμότητας που παρασύρουν και ορισμένα μέσα ενημέρωσης από την ΑΠΟΥΣΑ επικεφαλή της μείζονος  αντιπολίτευσης κας Παπανδρέου.
 Παιχνίδια τα όποια αντί να βοηθούν τους δημότες Ιστιαίας - Αιδηψού, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, τους βυθίζουν ακόμη περισσότερο στη βαθιά ύφεση και αβάσταχτη κρίση. Την ίδια στιγμή, απλοί πολίτες -ήρωες ανάμεσα μας- έδωσαν μάχες υπό δύσκολες και επικίνδυνες καιρικές συνθήκες, προκειμένου να επανέλθει η ηλεκτροδότηση και να διανοιχτούν οι δρόμοι το ταχύτερο δυνατό. 

Μήπως τελικά η ΑΠΟΥΣΑ κα Παπανδρέου θα έπρεπε να πάρει μαθήματα συμπεριφοράς και ανθρωπιάς από τους απλούς καθημερινούς και ταπεινούς Δημότες μας; Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσει η κα Παπανδρέου στους συνδημότες μας είναι: «που ήσασταν κα Παπανδρέου όλες αυτές τις ημέρες που δοκιμαζόταν η περιοχή μας; Μήπως τα συμπεράσματα του Δελτίου Τύπου σας, τα βγάλατε καθισμένη στον καναπέ του σπιτιού σας;»

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΣΕΛΙΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου