Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Υποψήφιος του ΚΙΔΗΣΟ (προερχόμενος από τη νεοφιλελεύθερη Δράση) προβάλλει ως ...έμβλημα τον Γ. Παπακωνσταντίνου και την "αθωότητά" του για τη λίστα Λαγκάρντ!

Δεν πάει καθόλου καλά το Κόμμα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, (ΓΑΠ) όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις και αυτό δεν είναι καθόλου δύσκολο να εξηγηθεί. Φαίνεται από το γεγονός ότι οι υποψήφιοί του βρίσκονται σε πλήρη αδυναμία να παρουσιάσουν και να πείσουν για τον λόγο ύπαρξης του ΚΙΔΗΣΟ.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα; Σε τηλεοπτική του εμφάνιση, στο κανάλι Extra, ο υποψήφιος του ΚΙΔΗΣΟ στην Α' Αθηνών -και ένα από το προωθούμενα ως στελέχη της νέας γενιάς γύρω από τον ΓΑΠ), Κώστας Αλεξάκος, στην ερώτηση ποιο είναι το σημαντικότερο έργο που έχει να υπερασπιστεί το κόμμα του, τι νομίζετε ότι απάντησε "Τις αλλαγές που έγιναν από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου όταν ήταν υπουργός Οικονομικών:
Και στο αυθόρμητο σχόλιο των συνομιλητών του "...στην λίστα Λαγκάρντ αναφέρεστε;;", ο υποψήφιος του ΚΙΔΗΣΟ το έκανε χειρότερο, λέγοντας ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου (ο οποίος σε λίγες εβδομάδες κάθεται στο εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου) "είναι αθώος!"
Δεν ξέρουμε αν αυτή είναι και η κεντρική γραμμή του κόμματος και αν ο κ. Παπακωνσταντίνου αποτελεί εκλογικό έμβλημα του ΚΙΔΗΣΟ, αλλά το βέβαιο είναι αναδεικνύεται η κρίση στρατηγικής του νεοπαγούς κόμματος το οποίο δεν "τραβάει".
Η ειρωνεία ποια είναι μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση;
Ο κ. Αλεξάκος, που υπερασπίστηκε τον κ. Παπακωνσταντίνου και την περίοδο 2009-2011, όχι μόνο δεν ήταν ΠΑΣΟΚ αλλά αντιθέτως νεοφιλελεύθερος. Όπως αναφέρει και στο βιογραφικό του ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Δράσης των κ. Μάνου - Σκυλακάκη και το 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής της...

1 σχόλιο:

  1. ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ10 Ιανουαρίου 2015 στις 10:08 μ.μ.

    Χα χα χα.......Αυτά είναι.....Σεισμός σεισμός σοσιαλισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή