Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ!



Αυτό τόνισε ο Γιώργος Μαρίνος μέλος του Π.Γ της Κ.Ε του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας, μιλώντας την Παρασκευή 9 Γενάρη σε μαζική συγκέντρωση εργαζομένων στο Αλιβέρι .
Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απεύθυνε ο Κώστας Τράκος, υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ.


Ο Γιώργος Μαρίνος ανέφερε μεταξύ των άλλων τα ακόλουθα:  

Εμείς που συμμετέχουν στη μάχη που δίνει το ΚΚΕ έχουμε δύναμη στα χέρια μας γιατί υπερασπιζόμαστε το δίκιο του λαού μας.
Εχουμε κερδίσει την εκτίμηση του λαού της περιοχής και  μπορούμε να μπούμε σε πολλά λαικά σπίτια , να συζητήσουμε με τους εργαζόμενους , με τους ανέργους , με τους επαγγελματίες και τους αγρότες , τους συνταξιούχους, τους νέους και τις γυναίκες των λαικών οικογενειών , που στενάζουν από τα βάρη της αντιλαικής πολιτικής της συγκυβέρνησης Ν.Δ –ΠΑΣΟΚ  και της Ευρωπαικής Ενωσης, που βιώνουν τις οδυνηρές συνέπειες της επίθεσης του κεφαλαίου.
Έχουμε τη δύναμη να αφοπλίσουμε την κινδυνολογία , τους εκβιασμούς και τις αυταπάτες που καλλιεργούν η κυβέρνηση , ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα του κεφαλαίου ώστε να γίνει χτήμα των εργαζομένων ότι:
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ο λαό μας ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ! ΔΥΝΑΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,  ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ . Αυτό είναι το καρφί στο μάτι των αντιπάλων του λαού μας , αυτό ενοχλεί  τα μεγάλα συμφέροντα , αυτό πολλαπλασιάζει τη λαική δύναμη που  μπορεί να φέρει την πραγματική  ανατροπή αυτής της βάρβαρης κατάστασης , να ανοίξει το δρόμο για να γίνει ο λαός πραγματικός νοικοκύρης  στον τόπο μας.
Η συγκυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για την επόμενη μέρα και καλλιεργούν ψεύτικες προσδοκίες , κάνουν εμπόριο ελπίδων κρύβοντας την αλήθεια, θάβοντας την αλήθεια στα μπάζα της παραπλανητικής αντιπαράθεσης  του διπολισμού , όπως γίνεται τόσα χρόνια με το δικομματισμό που οδήγησε τις λαικές οικογένειες στα σημερινά  βάσανα.    
Να σκεφτεί καλά ο κάθε εργαζόμενος, η κάθε εργαζόμενη.
Πως θα είναι η επόμενη μέρα ;
Τα στοιχεία είναι ατράνταχτα και ο λαός πρέπει να τα γνωρίζει για να καθορίσει τη στάση του.  
Οποια κι αν είναι η κυβέρνηση, η πραγματικότητα θα είναι οδυνηρή.
Γιατί Θα  είναι στο σβέρκο του λαού η  Ευρωπαική Ενωση, η λυκοσυμμαχία του κεφαλαίου που την προσκυνάνε όλα τα κόμματα εκτός από το ΚΚΕ.
Γιατί θα είναι σε δράση   το αντιλαικό οπλοστάσιο που δημιούργησε το ευρωπαικό κεφάλαιο κατά των λαών , θα δείχνει  καθημερινά τα δόντια της  η κοινοτική νομοθεσία που χτυπάει τις Συλλογικές Συμβάσεις,  που ξεσχίζει  την πλήρη εργασία και εξαπλώνει   τις ελαστικές μορφές απασχόλησης, η νομοθεσία που διαλύει την κοινωνική ασφάλιση και μειώνει τις συντάξεις.
Γιατί θα συνεχίσει  η Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ε.Ε να  ξεκληρίζει την αγροτιά.
Γιατί  θα προκαλεί πολέμους και επεμβάσεις  η Κοινή Πολιτική Ασφάλειας και Αμυνας της Ε.Ε και το ΝΑΤΟ.
Γιατί θα παραμείνει ο μόνιμος βραχνάς,   το πλαίσιο της συνεχούς επιτήρησης της χώρας  και τα  «μνημόνια διαρκείας», παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα, που χρησιμοποιεί  το κεφάλαιο, για να κάνει φτηνότερη και φτηνότερη της εργατική δύναμη για να γίνει πιο ανταγωνιστικό στην παγκόσμια καπιταλιστική αγορά.
Γιατί θα συνεχίζει ο λαός να στενάζει από τους αντιλαϊκούς νόμους,, που ψήφισαν  οι κυβερνήσεις της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ και δεν πρόκειται να καταργήσει ο  ΣΥΡΙΖΑ.
Γιατί θα πληρώνει ο λαός μας, χωρίς να έχει καμία ευθύνη  το αβάστακτο  χρέος, το οποίο  αναγνωρίζουν οι ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ.
Γιατί , θα κυβερνά το  κεφάλαιο, τα μονοπώλια , που έχουν στα χέρια τους τα κλειδιά της οικονομίας, την πραγματική εξουσία και θα απαιτούν και στη φάση της όποιας ανάκαμψης ακόμη περισσότερα προνόμια, σε βάρος πάντα του λαού.
Γιατί θα βασανίζει το λαός μας η  ανεργία και η φτώχεια , η αδυναμία να ικανοποιήσει τις ανάγκες του.
Γι' αυτό και την επόμενη μέρα, ο εργαζόμενος λαός χρειάζεται ένα δυνατό ΚΚΕ στη Βουλή, παντού, δύναμη εργατικής - λαϊκής αντίστασης και αντεπίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου