Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Έκπληξη η μη συμμετοχή του Τάσου Γέραλη στο Ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ





Έκπληξη προκάλεσε  η μη συμμετοχή του Τάσου Γέραλη στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό.  Η παρουσία του Τάσου Γέραλη θα ήταν για το ΣΥΡΙΖΑ η πρώτη νίκη ΜΑΤ στο παιγνίδι της πολιτικής σκακιέρας και αυτό που θα έκλεβε τις εντυπώσεις.


 Ο Τάσος Γέραλης  κομματικό στέλεχος με μεγάλη διαδρομή μέσα στο ΠΑΣΟΚ αποχώρησε το 2012 είχε συχνές παρεμβάσεις  όλο αυτό το χρονικό διάστημα με την αρθρογραφία του  και με την κατάθεση θέσεων και θα έφερνε ένα αέρα ανανέωσης και ενός άλλου πολιτικού λόγου σε σχέση με ότι παρατηρείται στα ψηφοδέλτια

κράταγε παλαιούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να μην πάνε στο ΠΑΣΟΚ ή στο Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου ή στο ΠΟΤΑΜΙ και να μείνουν με περισσότερη ευκολία στο ΣΥΡΙΖΑ καθότι είναι ιδιαίτερα αγαπητός και είναι  γνωστή η κοινωνική του δράση στο νομό.
 Φαίνεται όμως  από πρώτη ανάλυση,  αυτό το πλεονέκτημα του ήταν και το  μειονέκτημα του, αφού στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνονται στελέχη χωρίς καμιά κοινωνική αναφορά και απλά είναι ένα αριθμητικό νούμερο για να εξυπηρετηθούν κάποιοι άλλοι .   
Το πώς το μεγάλο πλεονέκτημα ο ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό σε σχέση με όλα τα άλλα ψηφοδέλτια των κομμάτων το έκανε μειονέκτημα, αυτό  μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ το ξέρει.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου