Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Γέραλης Υπήρχα αντιδράσεις!!

Στο Facebook ανάρτησε πριν από λίγο ο παραιτηθείς  Γραμματέας της ΠΕ Στερεάς Υπήρχα αντιδράσεις για την παραίτηση αλλά φαίνεται οι φίλοι του τον στηρίζουν. Διαβάστε τι γράφει.
Με τίποτα δεν ήταν εύκολο για μένα, η παραίτηση από ένα κόμμα, που έζησα από το 1978 και μετά. Όνειρα και στόχοι, αποτυχίες και επιτυχίες, αγώνας και ελπίδα. Και σήμερα το τέλος.
Το τέλος μα και η αρχή. Δεν πάω σπίτι μου το γράφω στην παραίτηση μου. Θα μείνω. Πολλές οι αντιδράσεις!! Αντιδράσεις από όσους έζησαν μέσα στο ΠΑΣΟΚ σαν υπάλληλοι μια ζωή, σκληρές αντιδράσεις.

Δικαιολογημένες γιατί αυτοί δεν μπορούν να νιώσουν τον πόνο του λαού. Αυτοί τον δικό τους πόνο φοβούνται, μην βρεθούν όχι στο περιθώριο της ζωής, αλλά εκτός νυμφώνας της μοιρασιάς της κρατικής εξουσίας. Μπορεί «να μη ξέρω από πολιτική» αλλά ξέρω να ακούω πότε στερεύουν οι πηγές στα ποτάμια και μου είναι αρκετό.

Δεν τους κατηγορώ!!! Άλλωστε θα βρεθούμε ξανά !!

Το νόημα του αγώνα το δίνει ο σκοπός. Όσο μεγαλύτερο πλάτος κλείνει αυτός ο σκοπός και όσο σημαδεύει ποιο βαθειά την αξιοπρέπεια τόσο περισσότερο πλαταίνει σε νόημα και σε δικαίωση.
Κανένας αγώνας δεν χάνεται !!!
Και η Ασπασία Μιμούση του Γράφει.
"...ξέρω να ακούω πότε στερεύουν οι πηγές στα ποτάμια και μου είναι αρκετό." Ας τους νεκρους να προχωρουν Τασο... προχωρα στο δρομο της καρδιας σου ! Πραγματι το νοημα του αγωνα το δινει ο σκοπος...Ειναι καλος ο σκοπος , για τον ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ !!! Για μια φορα ακομη ΜΠΡΑΒΟ και νασαι σιγουρος πως οι πιο πολλοι απο τους Συντροφους που αντιδρούν αρνητικα ειναι διοτι ειναι θυμωμενοι με τον εαυτο τους , οχι με σενα ! θυμωνουν εσωτερικα , πνιχτα , διοτι δεν βρισκουν το θαρρος να συμφωνησουν δημοσια μαζι σου !!! Θαρθει η ωρα να ακολουθησουν το ρευμα του ποταμου που πηγαζει απ' το αρτεσιανο λαικο φρέαρ Συντροφε Τασο ! δεν εχουν ολοι την γενναιοτητα σου !!!!!!!!
45 minutes ago ·
 

5 σχόλια:

  1. Το περίμενα Τάσο, έπρεπε να το είχες κάνει καιρό τώρα. Φιλιά Ανδριάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ξέρω χρόνια τώρα. Έγραψες!!! Κείμενο φωτιά!!! Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ασπασία έχει δίκιο σε ζηλεύουν !!! Σε χρησιμοποιούσαν. Τάσο Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο φίλος μας ο Δημήτρης στο Facebook σου έγραψε «Άρχοντας!!» Σε ξέρουμε χρόνια τώρα εμένα και όπως γράφει και ο Δημήτρης δεν μας πρόδωσες. Αξίζεις. κάνε τηλέφωνο . Ν.Κ.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. « …Περπατώντας στην πόλη ζούμε την αδιαφορία για τον πόνο και την ερημιά του λαού μας…» Φιλάρα δεν σε ξέρω, αλλά με αυτή σου την πρόταση έχεις μια σπάνια ομορφιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή