Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Δεν πιστεύουν στα μάτια τους οι του Βενιζέλου για το τσουνάμι των αποχωρήσεων από το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου

«Δεν πίστευα ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε τόσο αυτοκτονικές τάσεις. Πίστευα ότι θα τηρούσε τα προσχήματα, ώστε να δημιουργηθεί έστω η ψευδαίσθηση σε κάποιους ρομαντικούς ότι θα παλέψουν για την διάσωση του ΠΑΣΟΚ, μέσω μιας δεύτερης υποψηφιότητας» σχολίαζε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος για την ανάδειξη του Ευάγγελου Βενιζέλου, ως μοναδικού υποψηφίου για την προεδρία του Κινήματος.
Ένα μεγάλο μέρος των μελών του Εθνικού Συμβουλίου επέλεξε τον δρόμο της ουδετερότητας, αποφεύγοντας να στηρίξουν εκτός από την υποψηφιότητα Βενιζέλου και εκείνες των Παπουτσή και Τζουμάκα, κατόπιν της ειλημμένη απόφασης να αποχωρήσουν από το ΠΑΣΟΚ, εξαιτίας της «δεξιάς διολίσθησης του Κινήματος», όπως χαρακτηριστικά λένε.
Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, τα οποία σε συζητήσεις κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση της Εθνικής Συνδιάσκεψης το Σαββατοκύριακο δήλωναν ότι «Δεν έχουμε καμία θέση στο ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου» συντάσσουν επιστολές παραίτησης. 
Ταυτόχρονα στελέχη και μέλη του ΠΑΣΟΚ σε ολόκληρη την Ελλάδα ετοιμάζονται να καταθέσουν τις κομματικές τους ταυτότητες αναζητώντας κομματική στέγη … σε άλλους πολιτικούς φορείς.
Πηγή ΑΧΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου