Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Τέτοια επίθεση στο κόμμα Κατσέλη από «Τον γιό της διαπλοκής»!!


..δεν την περιμέναμε, γιατί είχε στοιχεία  φασισμού και ευτελισμού της προσωπικότητας του τηλεθεατή.
Τις προθέσεις  του έδειξε το MEGA στο κόμμα της Λούκας -Καστανίδη. Όταν η Ολγίτσα  παρουσίασε την είδηση,  και αφού την έβαλλαν στο τέλος του δελτίου ειδήσεων,  έριξε και τα φαρμακερά της βέλη. Στόχος  να ακυρώσει την  θετική εικόνα που πιθανό έχουν οι τηλεθεατές του καναλιού απέναντι στο νέο κόμμα.

Βέβαια στο ρεπορτάζ της είδησης, ο δημοσιογράφος που μιλούσε, αφού και παρουσίασε τα δεδομένα για το νέο κόμμα να μην "ξεχνιόμαστε" ανέφερε, ότι η Λούκα ήταν η αρχιτέκτονας του «Λεφτά υπάρχουν» και ο Καστανίδης αυτός που πρότεινε τα δημοψηφίσματα και  αυτοί που ψήφισαν το «ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1» .
Και μετά ήρθε δίπλα στην κόρη της διαπλοκής ο αδελφός της, «Ο γιος της διαπλοκής» ο Μ. Καψής να μας τα πει τρίτη φορά να τα κατανοήσουν, σιγά μη γράψουμε τις μαλακίες που λέει "ο γιος της διαπλοκής".
Και στο τέλος μας βγάλανε και την Τώνια Αντωνίου που είπε τα ίδια. Και Αμέσως μετά και τον Κοκουλόπουλο που είπε τα ίδια. Δηλαδή πέντε φορές τα ίδια, για να λειτουργήσει το θυμικό και να ανασταλεί κάθε θετική εικόνα. 
Ο σύγχρονος Φασισμός σε έξαρση.!! 



Αλήθεια  πόσο εύκολο είναι να χωνεύεις το "ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2"  και τους εφαρμοστικούς νόμους και να μην χωνεύεις το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 όταν αυτό το φάγατε μαζί;
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου