Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΣΙΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ:Το τραγικό δίδυμο Θωμά – Ποθητάκη σε ένα πρωτοφανές σόου Υποκρισίας



Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 28-9-2012 για άλλη μια φορά ήταν μια τραγική συνεδρίαση. Τα 35 θέματα ημερήσιας διάταξης (μερικά μεγάλης σημασίας) αλλά κυρίως η πανικόβλητη στάση της πλειοψηφίας να συζητήσει ουσιαστικά τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου σημάδεψαν την ουσία της συνεδρίασης.

Η διαχείριση των Aπορριμμάτων, η κατάσχεση των εργαζομένων στο Δήμο , η κατάσταση οφειλών και το μεγάλο χρέος του Δήμου, και η στοιχειωμένη ιστορία της αγορας, επισκευής, και συντήρησης του σπιτιού του Γ. Παπανικολάου αποκάλυψαν για άλλη μια φορά τις ευθύνες του γνωστού κ.Θωμά.
Το τραγικό δίδυμο Θωμά – Ποθητάκη σε ένα πρωτοφανές σόου Υποκρισίας και Αντιδημοκρατικότητας αφού πρώτα προσπάθησε να φιμώσει την Ελεύθερη Δημοσιογραφία ( που κατέγραφε τις αθλιότητες) επιδόθηκε για άλλη μια φορά σε ένα συκοφαντικό παραλήρημα εναντίον μου.
Αντί να απαντήσουν επί της ουσίας , στις καταγγελίες όλης της Αντιπολίτευσης, για τη μη διαφανή διαχείριση του Ινστιτούτου Παπανικολάου, ο κ. Θωμάς και ο Νομικός του Σύμβουλος κ. Ποθητάκης, (αυτός είναι ο πραγματικός ρόλος του), για άλλη μια φορά επιχείρησαν να με σπιλώσουν και να με συκοφαντήσουν.
Για όλη την αδιαφάνεια αυτής της σκοτεινής ιστορίας – για αυτό θα λογοδοτήσουν – φταίει ο κ. Μπελιάς , για τις καταγγελίες που έκανε στη πολεοδομία.!!!
Οι χειροκροτητές της εν αφασία ευρισκόμενης Συμπολίτευσης φωνασκούν.
Ως Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές κάνουν ότι δε καταλαβαίνουν και ζητούν πολιτική καταδίκη.!!!
Κε Θωμά , κύριοι της Συμπολίτευσης οι μύθοι έπεσαν και δε μπορείτε πλέον να τους συντηρήσετε.
Έχω στη κατοχή μου επίσημο έγγραφο της Πολεοδομίας (Υπηρεσία που νομίζετε ότι είστε ιδιοκτήτες) που βεβαιώνει ΓΡΑΠΤΩΣ ότι ουδέποτε ασχολήθηκα η κατήγγειλα κάτι για το κτήριο Παπανικολάου.
Το γνωρίζατε …..
Κάνατε ότι μπορούσατε για να μη μου χορηγηθεί ….
Γιατί κύριοι αρχιερείς της διαπλοκής Παραπληροφορείτε ;  Συκοφαντείτε ; Σπιλώνετε ;
Έτσι θα κρύψετε τα στοιχεία που σας ζητάμε ;
Θα υποχρεωθείτε να απολογηθείτε για αυτό το Γιοφύρι της Άρτας (Παπανικολάου) στο Δημοτικό Συμβούλιο και όχι μόνο.
Προφανώς εγώ θα υπερασπιστώ τη τιμή και την υπόληψή μου με κάθε πρόσφορο και νόμιμο τρόπο.
Από τους υποκριτές και λασπολόγους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου