Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ: Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ



Με τα πολλά, φτάνουμε στον Οκτώβρη και στη γελοία ιστορία της περίφημης "6ης Δόσης" που αναμενόταν ως "μάννα εξ ουρανού".
Έρχεται στις 19-20 Οκτώβρη η μεγαλύτερη ίσως (διήμερη) διαδήλωση που γνώρισε ποτέ η Αθήνα.
Ο κόσμος σε πλήρη αναβρασμό, τα κινήματα βάσης σε πλήρη δράση, το φυτίλι έτοιμο να ανάψει.


Ο Παπανδρέου καλεί αιφνιδιαστικώς και από την πίσω πόρτα του Μαξίμου τους τρεις συνεταίρους του MEGA. 

Ο Βαρδής δεν καταδέχτηκε. Πάνε οι δύο, Ψυχάρης και Μπόμπολας. Κάτι συζητάνε που δεν το μαθαίνουμε ποτέ και φεύγουν τσακωμένοι. Οι καναλάρχες διαρρέουν ασυναρτησίες για τη συνάντηση. Ο ΓΑΠ δε διαρρέει τίποτα. Ο πόλεμος συνεχίζεται. 

26 του Οκτώβρη αποφασίζεται από την Ευρώπη το "κούρεμα" μετά βαΐων και κλάδων.  28 του Οκτώβρη έχουμε τις παρελάσεις.  Εκεί γίνεται ο κακός χαμός, όπως όλοι θυμόμαστε. Διαπιστώνεται πλέον πως στην Ελλάδα έχει χαθεί ο έλεγχος και ότι υπάρχουν κέντρα και παράκεντρα εξουσίας που προσπαθούν να κανουν κουμάντο.

Εχουμε ταυτόχρονα και την πρώτη (έξω απ' το αντιμεταναστευτικό καβούκι της) παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στα κεντρικά πολιτικά πράγματα (όπλο στοχευμένης αποσταθεροποίησης).  

Ο Στρατός και η Αστυνομία δεν ελέγχονται πλέον απόλυτα από την επίσημη πολιτική εξουσία και υπάρχει εσωτερικός αναβρασμός και ανάλογες σκέψεις και κινήσεις.


Παράλληλα έχουν γίνει ήδη και οι στρατιωτικές ασκήσεις "Καλλίμαχος- για την αντιμετώπιση εσωτερικών εχθρών" στο Κιλκίς παρέα με Γερμανικά στρατεύματα.

Ταυτόχρονα όλο το σύστημα εξουσίας στην Ελλάδα επιτίθεται ανελέητα στον Παπανδρέου για το ζήτημα του Δημοψηφίσματος.
  Οι βαρώνοι των ΜΜΕ κουνούν το δάχτυλο στον Παπανδρέου για το Δημοψήφισμα και του υποδεικνύουν ανοιχτά και καθαρά πλέον ως μόνο δρόμο την παραίτηση. 

Ο λαός τσιμπάει και αναμασάει την προπαγάνδα των μέσων για το πόσο κακό είναι ένα Δημοψήφισμα... (ανεξαρτήτως των προθέσεων του ΓΑΠ περί αυτού).

Η Μέρκελ και ο Σαρκοζί παίζουν κι αυτοί το αντι-ΓΑΠ χαρτί και η μεν Μέρκελ ανοίγει πόλεμο δηλώσεων, ο δε Σαρκοζί αποκαλεί δημοσίως τον ΓΑΠ "μαλάκα".
. Έτσι κι αλλιώς τα ομόλογα του δημοσίου χρέους σε γαλλικές και γερμανικές τράπεζες είναι πολλά, χάρη και στο τρίγωνο Σημίτη- Σρέντερ- Ζοσπέν, που δούλεψε γι' αυτό την εποχή της ευρωπαϊκής παντοκρατορίας του Εκσυγχρονισμού. 

 Οι επιθέσεις στο πρόσωπο (και όχι στην πολιτική φυσικά) του Παπανδρέου συνεχίζεται με κέντρο την πρόταση για Πετσάλνικο υπηρεσιακό Πρωθυπουργό. Η Λαζοπουλειάδα ανθεί. (Δεν ξεχνιούνται οι τσιρίδες της υστερικιάς Ρώπα επί μισάωρο ενάντια στον Πετσάλνικο και η ανακούφιση για τον τεχνοκράτη).


Οι Γερμανοί εξευτελίζουν γρήγορα αυτήν την πρόταση και βάζουν στο τραπέζι την πολιτικώς ορθή πρόταση για ανάδειξη ενός έμπιστου τεχνοκράτη στην Πρωθυπουργία.

Ο Παπανδρέου υπό το βάρος αυτών των εξελίξεων, εντός και εκτός χώρας, αναγκάζεται να παραιτηθεί.

Έχει νικηθεί από τη "Γερμανική Φαμίλια".

Το πραξικόπημα ήταν κοινοβουλευτικό με την πολύτιμη βοήθεια της απειλής του στρατιωτικού. 

Ο Μπεγλίτης, άνθρωπος του ΓΑΠ, αποστρατεύει άμεσα τους αρχηγούς του Στρατού (ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ), αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα μέσω διαρροών για τος σκοπούς των συγκεκριμένων.
Αρχές του Νοέμβρη επιβάλλεται από τη Γερμανικη΄Φαμίλια ένα εκλεκτό της μέλος: ο Παπαδήμος.

Ορκίζεται πρωθυπουργός.

Η αναταραχή στα σώματα ασφαλείας παύει όλως τυχαίως. 
Οι "Γερμανοί" νίκησαν τους "Αμερικανούς"!

ΠΗΓΗ http://toixo-toixo.blogspot.gr/2012/09/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου