Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ



Οι προσβολές, οι ύβρεις, οι κακοήθειες στο πρόσωπο του Παπανδρέου από τα κανάλια της διαπλοκής έδιναν κι έπαιρναν.
Όπως και η πλασματική απεικόνιση ενός "χαζού Γιωργάκη" (βλ. ποδήλατο κλπ).
Όπως επίσης και οι υποδείξεις του τύπου "παραιτήσου!, δεν μπορείς!" κλπ.

Ο λαουτζίκος βλέποντας τηλεοράσεις και πρωτοσέλιδα να ρίχνουν όλα τα αναθέματα στον ΓΑΠ αναφωνούσε ανακουφισμένος "Έτσι, πείτε τα!" χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι πίσω από όλα αυτά δέσποζε ο ενδοκαπιταλιστικός πόλεμος των αλληλοσυγκρουόμενων συμφερόντων.
Σε πλήρη συνέργεια και το Διαδίκτυο που συνέπραξε στην ακατάσχετη ΓΑΠ-ολογία.

Όποιος έριχνε μια ματιά στο κεντρικό άρθρο των κωλοφυλλάδων της Διαπλοκής, έβλεπε ότι συχνά το κεντρικό άρθρο (του εκδότη) δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένας ακόμη λίβελος ενός κρατικοδίαιτου μεγαλοεργολάβου κατά του ανεκδιήγητου ΓΑΠ.
π.χ. δείτε ενδεικτικά εδώ επίθεση Ψυχάρη στον Παπανδρέου.
Θα αναρωτιόταν κανείς "μα γιατί τον έπιασε ο πόνος τον υπερ-Μνημονιακό μεγαλοκηφήνα για τα δεινά του ελληνικού λαού;"
Μα γιατί ο ΓΑΠ εξυπηρετούσε άλλα συμφέροντα από τα δικά του!

Έτσι, εντέχνως παρασύρθηκε ο ελληνικός λαός στο να ρίξει όλα τα αναθέματα της μαύρης του μοίρας στον Γιώργο Παπανδρέου, ρίχνοντάς τον μόνο στην Αρένα,αθωώνοντας εμμέσως έτσι τους υπόλοιπους, οι οποίοι παρουσιάζονται περίπου ως εκγλωβισμένοι σε ένα φαύλο κύκλο που τους εισήγαγε ο Παπανδρέου.
Σ΄' αυτήν την τακτική βοηθούν και οι Λαζοπούλειες υστερίες και οι σκανδαλοκεντιρικές ομιλίες του Καμμένου, που θυμίζουν τις εποχές του Ρωσικού Κόμματος του 19ου αιώνα, και οι λίβελοι κάτι Βουλτεψάδων και φυσικά ρίξαμε όλοι στην αρένα τον έναν, τον ένοχο για όλα τα δεινά, τον Παπανδρέου και στο πολιτικό του πτώμα πάνω άνθισαν άλλες τσουκνίδες που τσιμπάνε ακόμη χειρότερα απ' αυτόν.
Και μάλιστα με την εκλογική μας ανοχή-στήριξη!

(Πριν πει κανείς καμιά μπούρδα ότι υποστηρίζω τον ΓΑΠ, ας ρίξει μια ματιά στο blog και θα βγάλει συμπέρασμα τι έχω γράψει για την πάρτη του.) 

ΠΗΓΗ http://toixo-toixo.blogspot.gr/2012/09/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου