Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Τρέξε-τρέξε μικρούλη!!!



Τρέχουν να προλάβουν τα επιτελεία, Περγαντά και Χειμάρα  με στοχευμένες παρεμβάσεις λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.
Και οι δύο βλέπουν την νύφη πίσω από την κουρτίνα και αναμένουν με ποιο θα πάει το σόι στην Εύβοια με τον Περγαντά και στην Φθιώτιδα με τον Χειμάρα;  
Σε δηλώσεις του χθες ο Ν. Παπανδρέου είπε ότι εγώ Χειμάρα δεν ψηφίζω και πολύ άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν και το βράδυ η Μ. Σπυράκη στις ειδήσεις του ΜΕΓΑ «πέταξε» έξω από  τους στόχους της Ρηγίλλης την Στερεά, ενώ μέχρι προχθές που ήρθε ο καγκελάριος ανέφερε ότι την παλεύει.
Κλειδιά για τον Περγαντά η Βοιωτία και η Εύβοια αν διατηρήσει τα ποσοστά του στην Βοιωτία και όπως όλα δείχνουν αυξήσει στη Εύβοια από νωρίς το βράδυ της Κυριακής θα είναι ο πρώτος εκλεγμένος περιφερειάρχης της Στερεάς.
Ο Θ.  Χειμάρα πιστεύει ότι όχι μόνο θα καλύψει τη διαφορά αλλά και ουσιαστικά θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις της εκλογικής νίκης απ' όσο τουλάχιστον αυτή εξαρτάται από το νομό της Φθιώτιδας. Προβληματίζετε για την λύξη του αγώνα που σφύριξε ο διαιτητής στην Λαμία γιατί πιστεύει ότι η αποχή στην Λαμία από το 39% μπορεί να τιναχθεί στο 45% με δεδομένη την κακοκαιρία. Επίσης φοβάται ότι και στην Ευρυτανία θα πέσει το ποσοστό του μετά την νίκη Μπακογιάννη και την άρνηση πολλών Ευρυτάνων να μετακινηθούν δεύτερη Κυριακή.
Για τον λόγω αυτό ο Θ. Χειμάρας προσπάθει να ενεργοποιήσει διάφορα στελέχη της Φθιώτιδας γιατί ξέρει ότι μόνο από εδώ μπορεί να πάρει μεγάλο ποσοστό, καθότι στην Εύβοια έπιασε ταβάνι, ενώ στην Βοιωτία αν δεν βγεί θα της το χρωστάει γιατί όπως λέει και συνεργάτης του όλα εδώ πληρώνονται, καθότι η επίσκεψη στην Λειβαδιά με το αντιπρόεδρο φαίνεται μετά το τέλος να μη έδωσε τα αναμενόμενα.

1 σχόλιο:

  1. Πιστεύω οτι η Ευβοια έχασε την ευκαιρια θα γινει τουλαχιστον τιποτα ή ολοι κοιτανε την καρεκλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή