Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Επιχείρηση "συσπείρωση" σε Λαμία - Λιβαδειά από τον αντιπροέδρου της ΝΔ

Tην καθολική στήριξη του κόμματος της ΝΔ στην υποψηφιότητα του κ. Θανάση Χειμάρα εκφράζει η χθεσινή επίσκεψη του αντιπρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημ. Αβραμόπουλου, στην Λαμία και την Λιβαδειά. Ο κ. Αβραμόπουλος επέλεξε να επισκεπτεί τους δύο νομούς της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας καθότι κρίθηκε ότι στους δύο αυτούς νομούς ο Θ. Χειμάρας δεν πήγε καλά.
Η διαφορά του με τον Κ. Περγαντά ήταν για την Φθιώτιδα 2,6%. Ποσό το οποίο μπορεί να χαρακτηρισθεί καταδίκη για τον Θ. Χειμάρα από τους κατοίκους της Φθιώτιδας στο πρόσωπο του. Ο καθένας θα περίμενε ότι στον Νομού του , θα του αναγνώριζα το έργο του οι κάτοικοι της Φθιώτιδας . Αν το είχα δει με τοπικιστικά κριτήρια έπρεπε να του είχα δώσει υψηλό ποσοστά. Δυστυχώς όμως για τον Θ. Χειμάρα οι κάτοικοι της Φθιώτιδας καταδίκασαν τα «έργα» του και την λειτουργία του.
Ο Δεύτερος Νομός που επισκέπτηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ήταν η Βοιωτία. Η διαφορά εδώ ήταν 17% υπέρ του Κ. Περγαντά. Στο νομό αυτό μετά την ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη η ΝΔ παρουσίασε τάσεις αντισυσπείρωσεις. Αυτό το μέτωπο θέλει να λήξη η Ν.Δ. για τον λόγο αυτό επισκέφθηκε την Λιβαδειά.
Στην ΝΔ ξέρουν, ότι η νίκη θα περάσει μέσα από τους δύο νομούς, καθότι στους άλλους νομούς τα ποσοστά που πείρε θεωρούνται πολύ καλά. Ειδικά για την Εύβοια το ποσοστό θεωρείται «μάννα εξ ουρανού» καθότι στο νομό αυτόν έχει χαρακτηρισθεί  ως κλειδί και ο Κ. Περγαντάς δεν τα πήγε καθόλου καλά,  σχεδόν χάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου