Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Στήριξη "στο συνδυασμό 'Πολίτες της Αυτοδιοίκησης' από Γιάννη Σιαγιάννη

Ανακοίνωση στήριξης εξέδωσε ο κ. Γ. Σιαγιάννης, επίσημος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου.  Στην ανακοίνωση του τονίζει, ότι "στο συνδυασμό 'Πολίτες της Αυτοδιοίκησης' υπάρχουν εκείνες οι δυνάμεις με τις οποίες και στο παρελθόν και στο παρόν αλλά κυρίως στο μέλλον υπάρχει η θέληση για κοινό βηματισμό".
Η δήλωση του Γ. Σιαγιάννη έχει ως εξής:
"Η αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής είναι καθοριστική για τη συγκρότηση, την ανάπτυξη και εδραίωση του νέου μας δήμου Κύμης- Αλιβερίου. Είναι καθοριστική γιατί θα κριθεί κατά πόσο οι Δημοκρατικές δυνάμεις που εξ ορισμού στήριξαν τη μεγάλη μεταρρύθμιση υπηρέτησαν τους στόχους της δηλαδή τη συγκρότηση της Ελληνικής Περιφέρειας και την ισόρροπη ανάπτυξή της.
Στην προεκλογική περίοδο ξεδιπλώσαμε τις θέσεις και τις απόψεις μας γι' αυτή την νέα αυτοδιοικητική εποχή. Τις θέσεις μας για το όραμα και τη προοπτική του Νέου Δήμου.
Στην προεκλογική περίοδο επίσης - με δεδομένο το πολιτικά καθαρό και έντιμο αγώνα μας - δεχθήκαμε επιθέσεις που αρκετές φορές έφταναν στα όρια της προσωπικής σπίλωσης από άτομα ή μεμονωμένους θύλακες της ευρείας Δημοκρατικής Παράταξης. Ατομα που όλοι γνωρίζουμε και που οι πολίτες και η κοινή γνώμη έχουν καταδικάσει και έχουν πάρει αποστάσεις από την πολιτική τους.
Επιθέσεις που δεν έκαμψαν τον αγώνα μας και κυρίως δεν επηρέασαν την πάγια θέση μας για την ενότητα της Δημοκρατικής Παράταξης η οποία δοκιμάστηκε για άλλη μια φορά όχι με την ευθύνη μας. Προσπερνώντας πολιτικά όλα τα πάρα πάνω και σεβόμενοι την αυτόνομη κρίση των χιλιάδων ψηφοφόρων μας θεωρούμε ότι η ενότητα της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης μπορεί και πρέπει να αποτελέσει την αναγκαία και ικανή συνθήκη για την υπεράσπιση του διακυβεύματος της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής. Μπορεί και πρέπει να θέσει τις βάσεις για μια νέα πορεία στο Δήμο αλλά και σε μία απ τις βασικές θεσμικές συνιστώσες του, τη Δημοκρατική Παράταξη.
Πιστεύουμε ότι στο συνδυασμό "Πολίτες της Αυτοδιοίκησης" υπάρχουν εκείνες οι δυνάμεις με τις οποίες και στο παρελθόν και στο παρόν αλλά κυρίως στο μέλλον υπάρχει η θέληση για κοινό βηματισμό. Κοινός βηματισμός που στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής μπορεί και πρέπει να αποτελέσει σταθμό και αφετηρία για τη συγκρότηση ενός Δήμου Ελπίδας και Προοπτικής.
Πιστεύοντας επίσης ότι η υπεράσπιση αυτού του διακυβεύματος αφορά και την Αυτοδιοικητική Βαθμίδα της Περιφέρειας, είμαστε πεπεισμένοι ότι ο συνδυασμός του Κλέαρχου Περγαντά αποτελεί τη φερέγγυα εκείνη πολιτική επιλογή που μπορεί να καταστήσει τον νέο αιρετό θεσμό, εργαλείο και μέσο, για τη προώθηση των συμφερόντων της κοινωνίας και των πολιτών της περιφέρειας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου