Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Η Δήλωση του Θανάση Μπουραντά για τις εκλογές


Ο πρώτος γύρος των εκλογών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, έφερε τον συνδυασμό μας στην πρώτη θέση,με διαφορά τεσσάρων μονάδων και όλα θα κριθούν στον δεύτερο γύρο.
Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου στην Εύβοια,περιείχε μηνύματα με διάφορους αποδέκτες,ενώ οι ψηφοφόροι στήριξαν τους συνδυασμούς που είχαν υποψηφίους Περιφερειάρχες από την Εύβοια.Στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής πρέπει με την ψήφο μας,να στρέψουμε το ενδιαφέρον στον τόπο μας.
Να δρομολογήσουμε την επίλυση όλων των μεγάλων προβλημάτων,όπως τα έργα βασικής οδοποιϊας, τα προβλήματα στο τομέα της Υγείας, στο Περιβάλλον,  την Ποιότητα Ζωής κ.α.
Να εφαρμόσουμε το νέο θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης με πολύ προσοχή και με όλες τις αναγκαίες προβλέψεις ώστε να μην υπάρχουν επιπτώσεις στους πολίτες και στους εργαζομένους και επιβάρυνσή  τους με πρόσθετες μετακινήσεις στην έδρα της Περιφέρειας .
Να αξιοποιήσουμε τη μοναδική ευκαιρία που έχουμε μπροστά μας ώστε να διαδραματίσει η Εύβοια το ρόλο που της αναλογεί , ως ο μεγαλύτερος Νομός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας .
Καλούμε όλους τους συμπολίτες να μην απουσιάσουν από την εκλογική διαδικασία της επόμενης Κυριακής
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου