Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Η δήλωση του Δ. Κατσούλη για τις εκλογές..


Στις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου 2010 το διακύβευμα για τον Δήμο  Κύμης Αλιβερίου είναι η δημοκρατική ενότητα και η στήριξη των στόχων της ισομερούς και βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης.
Στις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου 2010 η ψήφος των δημοτών του Δήμου Κύμης Αλιβερίου  πρέπει να βάλλει φρένο στον αυταρχισμό, τον τυχοδιωκτισμό, την αλαζονεία και τον πολιτικό χουλιγκανισμό.
Στις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου 2010 η ψήφος των δημοτών του Δήμου Κύμης Αλιβερίου πρέπει να δοθεί σε εκείνους που πίστεψαν στην ύπαρξη αυτού του Δήμου και αγωνίστηκαν γιαυτόν. Η δημιουργία του μεγάλου Δήμου Κύμης Αλιβερίου υπήρξε σταθερή προσωπική μου πολιτική επιλογή την οποία θα συνεχίζω να υπερασπίζομαι δυναμικά και να στηρίζω με προσωπικές πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της τοπικής κοινωνίας των πολιτών.
Καλώ τους δημότες του Δήμου Κύμης Αλιβερίου να στηρίξουν τους «Πολίτες της Αυτοδιοίκησης» .
Τώρα είναι η ώρα της κρίσιμης απόφασης και σε αυτήν πρέπει να σταθούμε όλοι νηφάλιοι και αποφασιστικοί αφήνοντας κατά μέρος την όποια πικρία που συνήθως αφήνει, σε όσους αντιλαμβάνονται την πολιτική ως σχέση ενεργών πολιτών και όχι ως μάχη αξιωμάτων, η δράση των μηχανισμών εξουσίας και των «παραγκών» που κατ΄ εξακολούθηση οδήγησαν την δημοκρατική παράταξη στην ήττα. Εξάλλου τις πικρίες τις κουβαλάνε όσοι ζουν για την «εξουσία» και όχι όσοι ζουν για την πολιτική αποστολή.
Είναι η ώρα της απόλυτης ενότητας και της αγωνιστικής πρωτοβουλίας για την Νίκη και την Προοπτική του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, είναι ώρα της ενότητας για την Νίκη των «Πολιτών της Αυτοδιοίκησης».
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΛΩΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου