Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Προσπάθειες να πάρουν τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου οι Προοδευτικές Δυνάμεις της περιοχής με όχημα τους «Πολίτες της Αυτοδιοίκησης» του Δημ. Παπαναστασίου


Στις προσπάθειες που καταβάλλονται από το ΠΑΣΟΚ να υπάρξει συσπείρωση ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών, στο δήμο Κύμης-Αλιβερίου, όπου ο επίσημος υποψήφιος του κόμματος κ. Σιαγιάννης Γιάννης είναι εκτός της τελικής μάχης. Ο Γ. Σιαγιάννης είχε συνάντηση με τον υποψήφιο «αντάρτη» του ΠΑΣΟΚ Δ. Παπαναστασίου με τον οποίο συζήτησαν μια σειρά προβλήματα που έχουν προκύψει στην περιοχή, όπως η προσπάθεια απαξίωσης στελεχών.
Το σημαντικότερο από όλα ήταν ότι όλοι στην περιοχή κατανόησαν ότι αυτό που προέχει είναι να εκλεγούν και να πρωταγωνιστούν, ανεξάρτητα από της εκλογικές διαδικασίες, οι «Δυνάμεις εκείνες" που πιστεύουν στον Νέο Δήμο, αλλά και στο θεσμό του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ». Συζήτησαν ότι οι ανθρώπινες δημοκρατικές δυνάμεις που διαθέτουν γνώσεις και κύρος στην περιοχή δεν είναι πολλές που να επιτρέπουν την διάσπαση τους.
Στην συζήτηση «έπεσε» και το ζήτημα με την αργία του Δ. Παπαναστασίου μέχρι την οριστική δικαστική απόφαση. Όπως ορίζετε από τον νόμο σε τέτοιες περιπτώσεις ο δήμαρχος επιλέγεται από τον πρώτο συνδυασμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας πρόσωπο που έχει την γενική αποδοχή είναι ο Γ. Σκεμπές και όχι η Κ. Καράπα. Ο Δ. Παπαναστασίου θεωρεί την νίκη του συνδυασμού του, ως ηθική Δικαίωση στο πρόσωπο του από τους πολίτες της περιοχής.
Στην συζήτηση έγινε γνωστό ότι η ανακοίνωση του Γ. Σιαγιάννη θα έχει στήριξη στο συνδυασμό του Δ. Παπαναστασίου «Πολίτες της Αυτοδιοίκησης» και δεν θα αναφέρεται το όνομα του Δ. Παπαναστασίου.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης αυτής, υπήρξε ανακοίνωση στήριξης στο συνδυασμό ««Πολίτες της Αυτοδιοίκησης» που εξέδωσαν με χρονική σειρά ο Δήμαρχος Αυλώνος Δ. Κατσούλης, ο πρώην Βουλευτής Δ. Πιπεργιάς και τελευταίος ο Γ. Σιαγιάννης και οι τρεις στις ανακοινώσεις τους δεν αναφέρουν το όνομα του Δ. Παπαναστασίου.
Η στάση αυτή βέβαια έχει πειράξει πολλούς από το περιβάλλον του Δ. Παπαναστασίου. Σε ερωτήσεις που γίνονται και στους τρεις απαντούν με το ίδιο τρόπο «ουδέν σχόλιο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου