Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Quiz: Ποια ορφανά θα σωθούν;;



Ενώ η χώρα βιώνει 4 χρόνια την χειρότερη επίθεση από τα διάφορα οικονομικά  κέντρα. Σε αυτή την δύσκολη στιγμή θα περιμέναμε η Τοπική Αυτοδιοίκηση να ήταν δίπλα στο λαό, στην Εύβοια και στην Στερεά δεν το νιώσαμε, ούτε σαν όνειρο, τέσσερα χρόνια η απόλυτη σιωπή.  



Είχαμε την "τύχη" «οι άρχοντες» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Στερεά να έχουν ένα αμάλγαμα σιωπής σκέτο χρυσό. Μόνο όταν αποκλειστικά από τα ψηφοδέλτια των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης ψέλλισα κάτι φωνήεντα.



Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση των «ορφανών» του Μπουραντά στην Εύβο
ια. Μόλις είδαν, ότι ο Θ. Μπουραντάς δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο του Κ. Μπακογιάννη έχασαν των προσανατολισμό τους. Ανέβηκαν στον Τυμφρηστό, κατέβηκα στην Κουμουνδούρου,  έτοιμοι να περάσουν το «ποτάμι» της ζωής τους και να κάνουν την επανάστασή. Στο τέλος βρήκαν τον δρόμο τους,  πείρα άλλο μονοπάτι…



Λες και ο λαός της Εύβοιας δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτούς.



Έτσι τώρα που Θ. Μπουραντάς θα πάει στο χωριό, θα τα πάρει ξανά κάτω από τα φτερά του, ως καλή κλώσα θα προστατεύσει τα κλωσόπουλα για την επόμενη πενταετία.

Εκεί στην Κύμη –Αλιβέρι, ξεκινά μια νέα επανάσταση με σύνθημα  «στα άρματα στα άρματα στον αγώνα» να φύγει η «χολέρα» της Κύμης.  Αυτός θα είναι ο ιδεολογικός πόλεμος του Θ. Μπουραντά και τα  ορφανά θα «σωθούν».




Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!!

Έκφραση δηλωτική της υποχώρησης και της θυσίας ιδανικών και ηθικών αξιών στον βωμό του χρήματος!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου