Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Εκνευρισμός στο επιτελείο του Υποψήφιου Δήμαρχου Κύμης- Αλιβερίου Δημ Θωμά μετά και τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στο Αλιβέρι

Μετά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Κύμης ήρθαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Αλιβερίου του Δ. Θωμά για να ανεβάσουν τον εκνευρισμό και την ανησυχία του ίδιου και του επιτελείου του. 

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Νέοι Ορίζοντες για τον Δήμο Κύμης- Αλιβερίου», στο Δήμο Αλιβερίου.
Ο κ. Θωμάς είπε στην ομιλία του ότι το Αλιβέρι, ότι θα είναι χωρίς καμιά αμφισβήτηση η έδρα, η πρωτεύουσα, το διοικητικό κέντρο του νέου Δήμου, η πόλη που θα στεγάσει τις κεντρικές υπηρεσίες. Στο γενικότερο σχεδιασμό προβλέπεται, να γίνει το Αλιβέρι ένα πρότυπο πράσινο ενεργειακό κέντρο, με δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας και περιβαλλοντικής προστασίας. Ακόμη προβλέπεται η δημιουργία έργων στους τομείς οδοποιίας, ύδρευσης και αποχέτευσης, και ο εκσυγχρονισμός του βιολογικού του καθαρισμού. Για την νεολαία προβλέπονται πολιτιστικά κέντρα στα ανενεργά σχολεία, προώθηση του μαζικού αθλητισμού, υποστήριξη των Αθλητικών σωματείων όλων των αθλημάτων. Για την τρίτη ηλικία προβλέπεται η δημιουργία ΚΑΠΗ σε όλους τους σημερινούς Δήμους. και πρόσθεσε.
"...με τις κατάλληλες πολιτικές και τους κατάλληλους ανθρώπους, το Αλιβέρι, η πρωτεύουσα του νέου Δήμου μας, μπορεί να κερδίσει το στοίχημα του μέλλοντος. Να καταστεί η δεύτερη σημαντικότερη πόλη, μετά την Χαλκίδα, στον νομό της Εύβοιας. Και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, είναι συμβόλαιο που υπογράφεται και σήμερα".

Μικρή προσέλευση...
Η προσέλευση κόσμου ήταν μικρή τόσο στην Κύμη όσο και στο Αλιβέρι. Αν αναλογισθεί κανείς, ότι στο συνδυασμό μετέχουν 235 άτομα, άρα επί τρία για κάθε υποψήφιο του συνδυασμού, έπρεπε να υπήρχα τουλάχιστον στην ομιλία του την Παρασκευή τουλάχιστον 235*3=705 άτομα.  Με βάση την προσωπική μας εκτίμηση δεν ήταν ούτε 350 άτομα, γεγονός που μαρτυρά,  την αδιαφορία ακόμα και των υποψηφίων του ίδιου του συνδυασμού και όχι μόνο του κόσμου, για τις εκλογές.
Στέλεχος του υποψηφίου της ΝΔ κ. Κούκη, μας έλεγε ότι τώρα για εμάς όλα είναι ανοικτά. Ο κόσμος της ΝΔ «ακούει»  και δεν θα πάει στον Θωμά, κάτι που ήταν ο φόβος τους.  Εκτιμούν ότι εφόσον περιοριστούν οι διαρροές των δεξιών ψηφοφόρων προς το Θωμά, η δεύτερη Κυριακή είναι γεγονός. 
Το θέμα για το Θωμά είναι τι θα κάνουν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και το που θα κάτσει η μπίλια για τον "άλλο" της δεύτερης Κυριακής. Για εμάς πρόσθεσε ο ομιλητής μας το ζητούμενο ήταν και είναι, τι θα κάνουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ από το Αυλωνάρι και κάτω. Μετά την σημερινή «εικόνα» ο κ. Κούκης την δεύτερη Κυριακή θα πάρει τον Δήμο, όποιος και να είναι ο άλλος της δεύτερης Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου