Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Έγινα το Σάββατο τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του δημοτικού συνδυασμού «Γέφυρα στο μέλλον»


Μαζική ήταν η προσέλευση και η παρουσία των δημοτών, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του δημοτικού συνδυασμού «Γέφυρα στο μέλλον» (Ανανέωση – Συμμαχία – Ανάπτυξη), που έγιναν το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010, στις 8:00, το βράδυ στην οδό Ελ. Βενιζέλου 10.
Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό και πριν την ομιλία του, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκίδας, Θανάσης Ζεμπίλης, παρουσίασε όλους τους υποψήφιους δημοτικούς, και τοπικούς συμβούλους της Χαλκίδας.
Στην ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου, κ. Ζεμπίλη ανέφερε ότι αισθάνεται προσωπικά ύψιστη τιμή, που ηγείται  της συμμαχίας των αυτοδιοικητικών δυνάμεων, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Γέφυρα στο μέλλον – ανανέωση – συμμαχία – ανάπτυξη». Ενός συνδυασμού πλειοψηφικού, υπερκομματικού, πολύχρωμου, και πολυτασικού στον οποίο συμμετέχουν, εξαντλώντας τα όρια της εκλογικής νομοθεσίας, 143 υποψήφιοι, από το σύνολο του πολιτικού φάσματος.  Άνθρωποι του μόχθου και του καμάτου, της εργασίας, του πολιτισμού, των επιστημών, νέα παιδιά της γενιάς των 700 ευρώ, της γενιάς που δοκιμάζεται από την ανεργία και την ανασφάλεια και πρόσθεσε ότι, σ’ αυτό το συνδυασμό προσβλέπετε και εναποθέσουν τις ελπίδες τους οι δημότες του διευρυμένου μας δήμου, της Ανθηδώνας, της Αυλίδας, του Ληλαντίου, της Ν. Αρτάκης και της Χαλκίδας, όλοι μαζί προχωράμε μπροστά.    Εκπονούμε μέσα από ένα ευρύ διάλογο, ένα τολμηρό και ρεαλιστικό πρόγραμμα, με κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία και τέλος επισήμανε ότι οι προγραμματικές του δεσμεύσεις δεν υπηρετούν σκοπιμότητες, αλλά υπηρετούν τον τόπο, την κοινωνία, τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου