Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

EΛΕΟΣ!!! Αντιδρούν τα ΑΕΙ για τις λίστες οικογενειοκρατίας


Τελικά όλοι μας κάνουν πλάκα. Το πόσο διαφθαρμένοι είναι οι θεσμοί σε αυτοί την χώρα πλέον είναι θεσμός. Οι ταγοί των Γραμμάτων αντί να προωθούν την διαφάνεια και την αξιοκρατία και να πρωτοστατούν σε κάθε κάλεσμα για «εξυγίανση» αντιδρούν με αυτό τον τρόπο.Βλέπε κατωτέρω
Αντί να απαντήσουν για την ταμπακέρα έρχονται και απαντάνε ταμπουρωμένοι  πίσω από το θεσμό των προσωπικών δεδομένων, ένα καθαρά αστικό θεσμό.

Και κάτι που πρέπει να πούμε, όλοι αυτοί που σήμερα είναι «καθηγητές» το οφείλουν στο νόμο πλαίσιο για τα ΑΕΙ του Α. Παπανδρέου το 1982 που τους έδωσε την δυνατότητα να χρησιμοποιούν μόνο τις γνώσεις τους για την άνοδο τους, στην πορεία είναι αυτοί που τον καταστρατήγησα για ίδιο συμφέρον σήμερα έρχονται και ταμπουρώνονται πίσω από τα προσωπικά δεδομένα . Εμείς τους λέμε έλεος!!! Τα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ είναι να πρωάγουν την γνώση, την ελευθερία στην σκέψη και όχι την οικογενειοκρατεία.

Ενστάσεις εκφράζουν τα ΑΕΙ για τις λίστες οικογενειοκρατίας, καταγγέλλοντας παραβίαση προσωπικών δεδομένων από τη δημοσιοποίηση της λίστας με τα ονόματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθεροτυπίας», η Ιατρική Σχολή της Αθήνας έχει υποβάλει ένσταση στο πρυτανικό συμβούλιο σε ό,τι αφορά τη δημοσιοποίηση των ονομάτων, επικαλούμενη το νόμο περί προσωπικών δεδομένων. Την ίδια στιγμή το υπουργείο Παιδείας διευρύνει τους ελέγχους προκειμένου να αντιμετωπιστούν ευρύτερα φαινόμενα αναξιοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου