Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Από την ιδιαίτερη του πατρίδα άρχισε ο Κ. Περγαντάς της κεντρικές του ομιλίες


Μήνυμα νίκης έστειλε η Θήβα για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου το βράδυ, στην προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχου Περγαντά κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε και η παρουσίαση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Μουλκίωτη και των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων του συνδυασμού στη Βοιωτία.
Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν επίσης οι βουλευτές Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ, πρώην βουλευτές και υπουργοί, δήμαρχοι και στελέχη της αυτοδιοίκησης καθώς επίσης εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.
Ο Κ. Περγαντάς στην αρχή της ομιλίας του πρόσθεσε ότι  Σήμερα είμαι πραγματικά χαρούμενος και συγκινημένος, γιατί βρίσκομαι ανάμεσα στους ανθρώπους του τόπου μου, της Βοιωτίας που υπηρετώ για 8 χρόνια. Με τη δική σας εμπιστοσύνη, με τη δική σας στήριξη. Βρίσκομαι ανάμεσα σε γνωστούς, φίλες και φίλους, συνεργάτες και συμμέτοχους της προσπάθειάς μας. Με την εδώ παρουσία σας απόψε, μας δείχνετε και πάλι την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας στο νέο μας βήμα για την αιρετή Περιφέρεια.
Ο Κ. Περγαντάς αναφέρθηκε στη διοικητική μεταρρύθμιση και την ενίσχυση της αυτοδιοίκησης λέγοντας μεταξύ άλλων:
«Σ΄ αυτές τις εκλογές η Αυτοδιοίκηση αλλάζει σελίδα. Για πρώτη φορά η Αυτοδιοίκηση αποκτά ρόλο σύγχρονο και δυναμικό για να λειτουργήσει αποτελεσματικά, κοντά στον πολίτη.
Στις 7 Νοεμβρίου πηγαίνουμε στις κάλπες για να ψηφίσουμε τους συμπατριώτες μας που είναι οι καταλληλότεροι να απαντήσουν στις προκλήσεις και να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουν.
Πηγαίνουμε στις κάλπες για να αναδείξουμε αξιόπιστους συνδυασμούς, που έχουν γνώση, εμπειρία, αλλά πάνω απ΄ όλα θέληση και σχέδιο να δώσουν στον τόπο μας νέα προοπτική.
Στις εκλογές του Νοεμβρίου ψηφίζουμε για τη Στερεά Ελλάδα, ψηφίζουμε για να κερδισθεί η πιο σκληρή κι ελπιδοφόρα μάχη για τον τόπο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου