Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Στα μανταλάκια ξανά στο ΠΑΣΟΚ. Φόβοι για επεισόδια αύριο στην κηδεία του Γ. Χαραλαμπόπουλου

Κλιμακώνεται ο πόλεμος «Bενιζελικών» - «Παπανδρεϊκών» στο ΠΑΣΟΚ με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να προχωρεί με αργούς  ρυθμούς στο ιδρυτικό συνέδριο της «Δημοκρατικής Παράταξης» και τον πρώην πρωθυπουργό να αρχίζει περιοδεία ανά την Ελλάδα με πρώτο σταθμό την Παρασκευή στο Ηράκλειο με αφορμή την έκθεση «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή».

Οι αναφορές του κ. Βενιζέλου για τον Γ. Παπανδρέου, ότι προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη των κυβερνήσεων του, σε συνδυασμό με τις διαρροές της Χαριλάου Τρικούπη περί «πλαστογράφων» στη διαμόρφωση της λίστας των 4.000 υπογραφών που ζητούν συνέδριο ΠΑΣΟΚ και επιστροφή στις ιδεολογικοπολιτικές ρίζες του κόμματος έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα.

Παράλληλα η καταγραφή ποσοστών στις δημοσκοπήσεις για το ΠΑΣΟΚ στα όρια του 3% εντείνουν την ανασφάλεια στην ηγετική ομάδα του κόμματος, καθώς βλέπει μια γενικευμένη κοινωνική αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου και των συν αυτώ.

Να σημειωθεί ότι στη Χαριλάου Τρικούπη υπάρχει έντονη ανησυχία γα το πώς θα εξελιχθεί η νεκρώσιμος ακολουθία αύριο,  για τον θάνατο του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου, στον Άγιο Διονύσιο Αεροπαγίτη αφού δε αποκλείεται η εμφάνιση και πάλι θερμόαιμων… «αντιβενιζελικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου