Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ανάπτυξη το 2013 βλέπει και ο Κουβέλης

Ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας σε εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ για τον Πολιτισμό στο θέατρο Χυτήριο, επιβεβαίωση την άνευ όρων στήριξη στην Κυβέρνηση, ενώ προέβλεψε ότι από τα τέλη του 2013 θα δούμε ανάπτυξη.
«Όταν επρόκειτο να ψηφίσουμε το πακέτο μέτρων, εμείς είπαμε ‘όχι’ στα εργασιακά. Επρόκειτο για μία μείζονα διαφορά μας», είπε, κάνοντας λόγο για πράξη ευθύνης από πλευράς της ΔΗΜΑΡ.

Στην ομιλία του, ο κ.Κουβέλης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην σημερινή πρωτοβουλία-εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ για το πολιτικό σύστημα, όπου προανήγγειλε πως θα κατατεθούν συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις με στόχο αυτό να απαλλαγεί από τις παθογένειες του παρελθόντος, όπως η διαφθορά και η αδιαφάνεια.
«Πολλοί προσπαθούν να αποδώσουν στην ΔΗΜΑΡ ότι πατάει σε δύο βάρκες... Στην ίδια βάρκα είμαστε με την κυβέρνηση, αλλά επιλέγουμε να την συνοδηγούμε έτσι, ώστε να μην πέσει στα βράχια», είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
Απάντησε πάντως εμμέσως και στον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για τη ΔΗΜΑΡ ως μία υπεύθυνη Αριστερά που θέλει την κοινωνία όρθια και δυνατή.
Στην ομιλία του, ο κ.Κουβέλης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην σημερινή πρωτοβουλία-εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ για το πολιτικό σύστημα, όπου προανήγγειλε πως θα κατατεθούν συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις με στόχο αυτό να απαλλαγεί από τις παθογένειες του παρελθόντος, όπως η διαφθορά και η αδιαφάνεια. Απάντησε πάντως εμμέσως και στον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για τη ΔΗΜΑΡ ως μία υπεύθυνη Αριστερά που θέλει την κοινωνία όρθια και δυνατή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου