Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Αν είσαι “μικροτσούτσουνη κομπλεξάρα” παίρνεις επιχορήγηση 750.000 ευρώ!

Και πληροφορηθήκαμε από την εφημερίδα ” Παρασκευή +13 ”ότι ο ανεκδιήγητος Θ.Τζήμερος που ξαναχτύπησε πάλι μέσω twitter πριν 2-3 μέρες συστήνοντας μας αυτή τη φορά τον εαυτό του ώς ”προδότη, Γερμανοτσολιά και μικροτσ….ουνη…  κομπλεξάρα”, θα λάβει για το δυσθεώρητο ποσοστό του 1,59% που έλαβε το ”κόμμα ” του” Δημιουργία Ξανά ” μαζί με τη ”Δράση”, σχηματίζοντας συνασπισμό, το διόλου ευκαταφρόνητο, σε καιρό σκληρής οικονομικής λιτότητας, ποσό των 750.000 ευρώ.
Και αυτό για ένα ποσοστό μόλις 0,9%, αφού ο νόμος προβλέπει ότι το κατώτατο όριο για την κομματική επιχορήγηση είναι το 1,50%.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός του ότι τα δύο ” κόμματα ”, έχασαν μέσα σε διάστημα σαράντα ημερών πάνω από το 60% του ποσοστού που είχαν λάβει συνολικά στις 6 Μαίου (4,23%), η κομματική επιχορήγηση θα τους δοθεί κανονικά.
Και σκέφτομαι ότι καλώς ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε την επανεξέταση των κομματικών επιχορηγήσεων, αφού το παράδειγμα Τζήμερου μας δείχνει δυστυχώς με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ανοησία, σε κάποιες περιπτώσεις, της Ελληνικής Νομοθεσίας, που υποχρεώνει τους Έλληνες πολίτες να πληρώνουν ” τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες ”.

fimotro.blogspot.com via papaioannou.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου