Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ο Βούτσης δείχνει την έξοδο στον στρατηγό της ΕΛ.ΑΣ. που εξέδωσε την διαταγή για τους μετανάστες

Ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης επιρρίπτει ευθύνες στον στρατηγό της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος εξέδωσε την διαταγή για τους μετανάστες τονίζοντας ότι η πολιτική ηγεσία των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Μεταναστευτικής Πολιτικής δεν έχουν σχέση με την έκδοση της εγκυκλίου.

Ο Νίκος Βούτσης σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ διευκρίνισε σε δήλωσή του ότι η πολιτική ηγεσία των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Μεταναστευτικής Πολιτικής δεν έχουν σχέση με την έκδοση της εγκυκλίου. Την ευθύνη έχει όποιος υπογράφει την εγκύκλιο τόνισε, και «άρα υπάρχει θέμα».

Σακελλαρίδης: Δεν ενημερώθηκε για την εγκύκλιο ο αρμόδιος υπουργός
Στην ίδια γραμμή και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος επισήμανε στον ΣΚΑΪ ότι το έγγραφο εκδόθηκε με πρωτοβουλία υπηρεσιακού παράγοντα χωρίς να έχει ενημερωθεί ο υπουργός και έχει ανακληθεί. Επί του περιεχομένου  ο κ. Σακελλαρίδης είπε ότι η κυβέρνηση θα ασκήσει πολιτική όταν το αποφασίσει η ίδια.
Πρόσθεσε ότι επί της ουσίας της μεταναστευτικής πολιτικής της χώρας θα αποφασίσουν σήμερα Τετάρτη οι κ. Πανούσης και Χριστοδουλοπούλου. «Την μεταναστευτική πολιτική της χώρας την καθορίζουν οι συναρμόδιοι υπουργοί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου