Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Αποτυχημένοι ακόμη και σαν Γκέμπελς!

"...Μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες, στις οποίες δεν επετράπη η είσοδος, οι κ.κ. Παπαδήμος, Καμίνης και Καψής μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα...."' 'ή η αλήθεια των μνημονίων σαν το κατάμουτρο ψέμα τους.
“…Μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες, στις οποίες δεν επετράπη η είσοδος, οι κ.κ. Παπαδήμος, Καμίνης και Καψής, παρακάθησαν στο γεύμα, συνομιλώντας και ανταλλάσσοντας ευχές για καλή χρονιά με τους αστέγους και απόρους, από τους οποίους άκουσαν αιτήματα για ενίσχυση των προγραμμάτων κοινωνικής προστασίας…”
‘Ετσι έγραφε ακριβώς -και από εκεί αντέγραψα την είδηση για την ανάρτηση στο προσωπικό μου μπλογκ-το ΔΟΛιο* in.gr*. Να σημειωθεί ότι ο φυτευτός και εγκάθετος Παπαδήμος συνοδευόταν από τον πρώην διευθυντή της ναυαρχίδας του ΔΟΛ -και τώρα με τη σειρά του κι αυτός εγκάθετος -Υπουργό Προπαγάνδας Παντελή Καψή.
Όμως η ίδια η είδηση συνοδευόταν από φωτογραφικό υλικό που διέψευδε ακόμη και αυτή την αδέξια σύνταξη της. ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!!!!!! Όπου τουλάχιστον έμενε χώρος από τη στρατιά των παρείσακτων-φιλάνθρωπων και καλά!-μεγαλοσχήμονων επισκεπτών και την ασφυκτική συνοδεία των ανθρώπων της Ασφάλειας τους. Όταν λοιπόν σε τόσο οφθαλμοφανή ή μάλλον εξόφθαλμα και αυταπόδεικτα γεγονότα ψεύδονται τόσο ξεδιάντροπα και ανερυθρίαστα μπρος στα μάτια μας, ΒΑΛΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΔΟΛΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΡΟΦΑΝΗ και ΕΥΚΟΛΟΑΠΟΔΕΙΚΤΑ, εκεί όπου χρειάζεται και η συνέργεια της λογικής που δυστυχώς δεν την διαθέτουμε όλοι.
Υ.Γ. Το πιο ενδιαφέρον βρίσκεται στο ότι το απογευματινό κείμενο της ανάρτησης του in.gr διορθώθηκε! Το ψέμα σκόνταψε στα κοντά του ποδάρια και οι Γκεμπελοκαψήδες ρεζιλεύτηκαν για μια ακόμη φορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου