Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Τρώω εποχιακά, τον Ιανουάριο

Είναι πολύ σημαντικό να καταναλώνουμε τρόφιμα που είναι εποχής ώστε να αποφεύγουμε την κατανάλωση φυτοφαρμάκων και να ακολουθούμε την ροή της φύσης

Έτσι τον μήνα Ιανουάριο καταναλώνουμε:


Λαχανικά:
άνιθος, αντίδια, βρούβες, ζοχοί, κουνουπίδι, καυκαλύθρες, κρεμμύδι φρέσκο, λάχανο, λάπαθο, μαιντανός, μαρούλι, μανιτάρια, μπρόκολο, μυρώνια, πατάτα, ραδίκι, σέσκουλα, σπανάκι

Φρούτα: γκρέιπ φρουτ, μανταρίνια, μήλα, μπανάνα, ξυνόμηλα, πορτοκάλια



Γεωργία Σπ. Πετράκη

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου