Είναι πολύ σημαντικό να καταναλώνουμε τρόφιμα που είναι εποχής ώστε να
αποφεύγουμε την κατανάλωση φυτοφαρμάκων και να ακολουθούμε την ροή της
φύσης
Έτσι τον μήνα Ιανουάριο καταναλώνουμε:
Λαχανικά:
άνιθος, αντίδια, βρούβες, ζοχοί, κουνουπίδι, καυκαλύθρες, κρεμμύδι
φρέσκο, λάχανο, λάπαθο, μαιντανός, μαρούλι, μανιτάρια, μπρόκολο,
μυρώνια, πατάτα, ραδίκι, σέσκουλα, σπανάκι Έτσι τον μήνα Ιανουάριο καταναλώνουμε:
Λαχανικά:
Φρούτα: γκρέιπ φρουτ, μανταρίνια, μήλα, μπανάνα, ξυνόμηλα, πορτοκάλια
Γεωργία Σπ. Πετράκη
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου